1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Sportive crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Klub fitnesi crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitetet e biznesit janë të lira nën 50000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Adrenalin

Ekskluzivitet. Adrenalin

firstNjë tarifë fillestare: 10000 $
moneyKërkohen investime: 50000 $
royaltyMbretër: 2 %
timeShpagim Numri i muajve: 24
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 15
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2012
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2019
firstKategoria: Klub fitnesi

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit:

ZBRITJE E VEÇANTE P TWR DY FRANCISHTET E PARA: 50% në shumën e njëhershme, honorare nga muaji i 3 -të.

NE NUK JEMI VETEM NJE RRJETI I DHOMAVE GYM!

Adrenalina është zinxhiri më i madh i klubeve të fitnesit në Bjellorusi. Ne u ofrojmë klientëve tanë mbi 30 programe fitnesi. Të gjithë trajnerët tanë janë të trajnuar, të trajnuar posaçërisht dhe kanë një përvojë të pasur në drejtimin e klasave. Aftësia e instruktorëve tanë konfirmohet nga çmime të shumta.

Ne kemi punuar që nga viti 2012 dhe dimë si të arrijmë sukses në këtë biznes.

Sot, rrjeti i klubeve të fitnesit Adrenaline është:

7 qytete.

15 klube.

30 programe.

1.5 milion konsumatorë.

Ne do t'ju ndihmojmë të hapni një klub të suksesshëm. Si pjesë e paketës së ekskluzivitetit, ju do të merrni:

Asistencë në përzgjedhjen e lokaleve, llogarisni potencialin e klubit tuaj.

Ne do të bëjmë një projekt individual të projektimit, do të planifikojmë rregullimin e pajisjeve dhe do të organizojmë në mënyrë optimale zonat.

Ne do t'ju ndihmojmë të llogaritni sasinë e investimeve të nevojshme, ne do të ofrojmë përbërjen optimale të pajisjeve bazuar në aftësitë financiare dhe zonën e dhomës.

Ne do të ndihmojmë me vlerësimin dhe përzgjedhjen e punonjësve, do t'i trajnojmë ata në një shkollë korporative.

Ne do të sigurojmë një program trajnimi, do të ndihmojmë në hartimin e një orari trajnimi.

Ne do ta lidhim klubin tuaj me sistemin CRM dhe do të ofrojmë softuer në të cilin është i përshtatshëm të mbani shënime për aktivitetet dhe punën e stafit.

Ne do të trajnojmë stafin tuaj në standardet e punës me klientët, ne do të ndihmojmë në organizimin e një sistemi besnikërie.

Ne do të japim rekomandime për punën me rrjetet sociale, do të transferojmë modele të materialeve të marketingut, rekomandime për organizimin e programeve të marketingut dhe reklamave, ne do të postojmë informacione për klubin tuaj në faqen e internetit dhe në të gjitha materialet tona.

Ne do të ndërmarrim plotësisht promovimin e klubit për partnerët që kanë lidhur një marrëveshje me pagesën e një tarife marketingu.

Ne do të dorëzojmë Udhërrëfyesin për të bërë biznes me një përshkrim të plotë të të gjitha proceseve dhe standardeve të punës.

Ne do të sigurojmë një menaxher personal për të zgjidhur menjëherë të gjitha çështjet që dalin gjatë punës.

Oferta jonë do të jetë veçanërisht interesante:

Pronarët rajonalë të pronave që duan të krijojnë të ardhura aktive nga ambientet e tyre.

Atletët që duan të shkojnë në nivelin tjetër dhe të fillojnë biznesin e tyre.

Sipërmarrësit që kërkojnë një biznes shumë fitimprurës në tregun në rritje aktive për shërbimet e jetesës së shëndetshme.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë