1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Akullore crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Investime të vogla nën 4000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. E drejta të shpejta të shpagimit të shpejtë - nga 1 muaj në 3 muaj crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Akullore alkoolike alkoolike për të rriturit 18+

Ekskluzivitet. Akullore alkoolike alkoolike për të rriturit 18+

firstNjë tarifë fillestare: 2000 $
moneyKërkohen investime: 4000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 3
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 5
homeNumri i njësive të privilegjuara: 43
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2015
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2016
firstKategoria: Akullore, Kafene me akullore

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ne nuk kemi nevojë të dëshmojmë se jemi më të mirët - ne thjesht marrim dhe mbledhim linja.

46 pikë në më shumë se 25 qytete të Rusisë dhe CIS.

Akullore për të rriturit!

Tregu i akullores në Bjellorusi është shumë i dobët i zhvilluar. Ajo operohet kryesisht nga lojtarë të mëdhenj. Akullorja që u ofrohet njerëzve nuk ndryshon në shumëllojshmëri dhe cilësi. Tani Bjellorusia është në një fazë të zhvillimit, kur tregu kërkon artikuj të rinj, ide të freskëta dhe krijuese.

Cila është pika dhe çfarë kemi bërë?

- revolucionarizoi industrinë e akullores.

- vërtetoi se akullorja nuk është vetëm delikatesë e fëmijëve.

- ne e bëjmë akulloren një produkt në modë dhe rinor.

- i qasemi seriozisht çështjeve të projektimit dhe konceptit.

- ne garantojmë cilësi të lartë dhe nuk i ekzagjerojmë çmimet.

- ne vazhdimisht prezantojmë ide të reja dhe ndjekim ato aktuale.

Klientët tanë, cilët janë ata?

Të gjitha pa përjashtim! Por thelbi janë të rinjtë e moshës 16-30 vjeç. Në fund të fundit, kush, nëse jo ata, duan gjithçka të re, të ndritshme dhe të pazakontë!

Ne do t'ju ndihmojmë t'i përgjigjeni pyetjeve tuaja.

- Si të zgjidhni një vend dhe cili format është më i mirë?

- Si të gjeni dhe trajnoni stafin?

- Si të shesim?

- Si të porositni, dorëzoni dhe ruani?

- Si të kontrolloni?

- Çfarë tjetër është CRM dhe si ta përdorim atë?

- Si të reklamoni veten dhe të zhvilloheni?

Duke u bashkuar me ekipin tonë ju merrni:

- Sistemi i kontabilitetit dhe kontrollit CRM.

- Modeli financiar i punës.

- Baza e Njohurisë Alcreme.

- Mbështetje dhe mbështetje e plotë në të gjitha fazat e zhvillimit.

- Qasje në bisedën online Alcreme për shkëmbimin dhe komunikimin e përvojës.

- Shirit modular dhe pajisje pajisjesh.

- Aktivitetet e marketingut dhe reklamimit të markës.

- Zhvillimi i një strategjie individuale të zhvillimit.

- Produkt origjinal me cilësi të lartë.

Mirësevini në ekipin tonë miqësor!FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë