1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Dyqan me pakicë crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Peshku4Dëshirë

Ekskluzivitet. Peshku4Dëshirë

firstNjë tarifë fillestare: 8000 $
moneyKërkohen investime: 8000 $
royaltyMbretër: 3 %
timeShpagim Numri i muajve: 4
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 10
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2008
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Dyqan me pakicë, Supermarket

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit:

Historia e ekskluzivitetit filloi në bregdetin e Porec dhjetë vjet më parë. Familja e artistit dhe qeramistit vendosi të hollojë tregun e suvenireve standarde me figurina peshku të bëra në modele, ngjyra dhe madhësi të ndryshme dhe regjistroi markën tregtare Fish4Wish Market.

Dyqani pilot në Porec po tregon rezultate të shkëlqyera (si me pakicë ashtu edhe me shumicë), duke tërhequr jo vetëm klientë të rinj, por edhe duke rritur numrin e atyre që kthehen për blerje të përsëritura. Ky rezultat çoi në idenë e zhvillimit përmes një ekskluziviteti. Me produktet tona krijuese të veçanta dhe përvojën e gjerë në sektorin e biznesit të turizmit, ne donim të tregonim mundësinë e krijimit të diçkaje personale dhe të ngrohtë, jashtë gamës së produkteve standarde, dhe t'i jepnim produktit një histori të bukur.

Fish4Wish nuk është një produkt i zakonshëm, por një produkt i personalizuar me një shpirt. Linja kryesore është bërë dhe pikturuar me dorë në katër madhësi peshku, të ekzekutuar me ngjyra të ndritshme, secila me historinë dhe biografinë e vet. Për më tepër, çdo peshk është krijuar për të përmbushur një dëshirë të caktuar (dashuri, miqësi, para, shëndet, etj.). Që nga fillimi i kohës, njerëzit bënë dëshira për një yll që gjuante, duke fryrë qirinj, duke hedhur monedha në puset e dëshirave. Fish4Wish doli me një materializim simbolik të objektit të përmbushjes së dëshirës.

Aftësia për të imagjinuar atë që nuk e posedojmë është një nga tiparet themelore të qenësishme te njerëzit. Ne morëm simbolin e peshkut, i cili në shumë kultura ka një kuptim të veçantë simbolik, dhe vendosëm në emrin tonë Fish4Wish historinë e një peshku të artë që plotëson tre dëshira. Çdo klient mund të bëhet ai me fat që kapi një peshk të kuq, me një numër të pakufizuar të peshkut dhe dëshirave.

Qëllimi ynë nuk është vetëm të shesim një produkt, por të ofrojmë përvojën tonë, një vend ku njerëzit ndihen rehat dhe të lirë, dhe ta lënë atë me një humor të gëzueshëm. Bota ka nevojë për histori pozitive që premtojnë se gjithçka do të jetë mirë në fund.

Trajnimi përfshin:

Informacioni mbi produktin dhe tregun.

Mbështetje marketingu.

Propozime promovuese për segmentet B2B dhe B2C.

Informacion për biznesin dhe shitjet.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë