1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Sportive crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Sporti crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritjet e vogla deri në 40000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Krijuesi i trupit

Ekskluzivitet. Krijuesi i trupit

firstNjë tarifë fillestare: 3500 $
moneyKërkohen investime: 40000 $
royaltyMbretër: 3 %
timeShpagim Numri i muajve: 18
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 5
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2005
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2005
firstKategoria: Sporti

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit:

Televizioni, reklamat dhe shtypi flasin çdo ditë për eksplorimin e vazhdueshëm të bukurisë (trup i fortë dhe i dobët), rëndësinë e të qenit në gjendje të mirë fizike (forca, shëndeti) dhe mendor (relaksim i plotë). Tendencat e tregut tregojnë se dëshira për të qenë të shëndetshëm, për të pasur forcë fizike dhe një figurë të hollë të aftë po rritet vazhdimisht. Në të njëjtën kohë, kërkesa për shërbime estetike po rritet, si dhe për metoda efektive dhe afatgjata të korrigjimit të peshës.

Thendrra e pothuajse çdo gruaje është të ketë një trup të fortë, atletik dhe të përshtatshëm. Dëshira për të qenë në formë më të mirë ka nxitur shfaqjen e një numri të madh të qendrave Wellness. Një ekskluzivitet është një nga mënyrat për të zhvilluar qendra të tilla. Ne po shohim një rritje si në numrin ashtu edhe në sipërfaqen e ndërmarrjeve të tilla. Sot, operatorët kryesorë në treg janë: rrjete të mëdha ekskluziviteti, qendra individuale të korrigjimit të peshës, qendra Wellness dhe banja termale, si dhe qendra bukurie në industrinë e fitnesit.

Sektori i bukurisë dhe shëndetit ka marrë zhvillim të madh dhe mundësi të reja, për shkak të shfaqjes së një numri të madh propozimesh dhe metodash për të ndihmuar në korrigjimin e të metave të figurës. Trupi Krijues në këtë mjedis përfaqëson një format konkurrues, duke ofruar një ekskluzivitet me një shumë të ulët dhe transparente investimi, si dhe metoda inovative të menaxhimit.

Ne ofrojmë një format të plotë dhe efektiv që do të na lejojë të zëmë vendin tonë në sektorin dinamik të shërbimeve estetike të shëndetit, dhe që kombinon në mënyrë harmonike organizimin, hulumtimin dhe promovimin, si dhe është në gjendje të plotësojë nevojat e franshizuesve tanë dhe të drejtpërdrejtë tonë klientët. Gjithashtu, ju mund të zgjidhni formatin më të përshtatshëm për ju.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë