1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Ëmbëltore crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Mozyryan i kuq

Ekskluzivitet. Mozyryan i kuq

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 7000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 9
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 16
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2013
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Ëmbëltore, Furra-ëmbëltore, Dyqan karamele, Kafe-ëmbëltore

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit:

SHA "Krasny Mozyryanin" është një nga ndërmarrjet më të vjetra të industrisë ushqimore në Republikën e Bjellorusisë. Veçantia e markës sonë është pasuria e recetës, freski, shije e mirë, asortiment i gjerë, përdorimi i përbërësve natyralë dhe mungesa e ruajtësve. Sot ne jemi një nga ndërmarrjet më dinamike në zhvillim në vend.

Ne ofrojmë mundësinë për të hapur dyqanin tuaj nën markën Krasny Mozyryanin në kushte jashtëzakonisht të favorshme-pa një tarifë të njëhershme, pa honorare, me një vonesë pagese për 30 ditë dhe me një shumë investimi 7,000 dollarë. Koha e parashikuar e hapjes është vetëm 20 ditë!

Cilat janë përfitimet e një ekskluziviteti të ëmbëlsirave?

nuk ka kërkesa të ekzagjeruara për prizën.

sasi e vogël investimi.

audiencë të gjerë të konsumatorëve.

mundësia e plotësimit të asortimentit me produkte të lidhura.

mbështetja maksimale e fillimit ju kursen kohë kur filloni biznesin tuaj.

përdorimi i përvojës sonë do t'ju ndihmojë të zvogëloni rreziqet tuaja.

zgjidhjet e gatshme dhe kontaktet e provuara do t'ju lejojnë të kurseni burimet tuaja.

nuk do të mbeteni vetëm me probleme - ne do t'ju ofrojmë ndihmë dhe mbështetje kur punoni në rrjet.

Ne ofrojmë mbi 120 lloje ëmbëlsirash. Produktet e fabrikës janë bërë vetëm nga lëndë të para natyrore dhe me cilësi të lartë, pa ruajtës. Recetat përfshijnë lëng molle, agar-agar, pektinë.

Ne ofrojmë formate të ndryshme në varësi të lokalitetit:

pavijoni i blerjeve në një treg ose qendër tregtare.

blej në qendrën tregtare.

një dyqan i veçantë në rrugë me rrjedhje të lartë këmbësorësh.

furgon për dorëzim.

Çfarë presim nga franshizuesit tanë:

Interesi për të filluar biznesin tuaj.

Gatishmëria për të ndjekur standardet e kompanisë.

Përvoja e suksesshme e biznesit është e dëshirueshme.

Disponueshmëria e kapitalit fillestar.

Bëhuni pjesë e një marke me një shekull histori dhe përdorni përvojën dhe mbështetjen tonë për të filluar biznesin tuaj të suksesshëm!FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë