1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Mjekësor crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Bar crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. THYSay për shëndetin “Po!

Ekskluzivitet. THYSay për shëndetin “Po!

firstNjë tarifë fillestare: 2500 $
moneyKërkohen investime: 10000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 18
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 14
homeNumri i njësive të privilegjuara: 2
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2003
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Bar, Qendër mjekësore

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Zgjedhja e ekskluzivitetit Thuaj për Shëndetin Po! », Ju i jepni përparësi jo vetëm në favor të një biznesi fitimprurës që sjell të ardhura të qëndrueshme, ju zgjidhni një drejtim të kërkuar të orientuar nga shoqëria, falë të cilit do të fitoni dhe kontribuoni në ruajtjen e shëndetit dhe bukurisë së klientëve.

Thuaji Rrjetit Shëndetësor Po! »Përbëhet nga objekte me pakicë të specializuara në shitjen e pajisjeve mjekësore, produkteve mjekësore, produkteve të bukurisë dhe shëndetit. Punonjësit e rrjetit janë specialistë të kualifikuar të orientuar drejt klientit.

Për momentin, dyqanet tona funksionojnë në Minsk, Mogilev, Nesvizh. Duke marrë parasysh specifikat e produktit të ofruar dhe kërkesën e lartë për të, objektet e blerjeve të këtij formati janë të nevojshme në të gjithë Republikën.

Ne po kërkojmë një partner të besueshëm të interesuar në zhvillimin e kësaj zone, të cilit do t'i ofrojmë një model funksionues të një biznesi të suksesshëm, do të ndihmojmë në zbatimin e tij dhe do të ofrojmë mbështetjen e nevojshme.

Ne do ta bëjmë këtë sa më shpejt që të jetë e mundur në mënyrë që të filloni të fitoni sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ka 16 pika shitëse me pakicë + një dyqan online në rrjet:

Minsk-5.

Mogilev-3.

Mozyr - 1.

Molodechno-1.

Brest-1.

Vitebsk-1.

Zhlobin-1.

Orsha-1.

Nesvizh-1.

Novopolotsk-1.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë