1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. veshje crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Dyqan veshjesh crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Svitanak

Ekskluzivitet. Svitanak

firstNjë tarifë fillestare: 500 $
moneyKërkohen investime: 10000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 9
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 100
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1975
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Dyqan veshjesh, Dyqan i gjërave, Dyqan veshjesh ekonomike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Nën markën tregtare Svitanak ne prodhojmë rroba të thurura, të cilat kanë fituar popullaritet të madh në Bjellorusi dhe jashtë saj për shkak të cilësisë së materialit, modelit modern dhe çmimit të ulët. Ne kemi punuar me sukses në tregun e trikotazhit për mbi 40 vjet.

Rrjeti me pakicë mbulon të gjitha qytetet rajonale dhe shumë rajonale të Republikës së Bjellorusisë, si dhe Rusinë dhe Lituaninë.

Linja jonë përfshin 4 marka - të brendshme për të rritur dhe fëmijë, veshje të sipërme të lehta verore për rekreacion, sport dhe jetën e përditshme; veshje për fëmijët e moshës parashkollore dhe shkollës fillore; veshje rinore me dizajne moderne dhe dizajne ekskluzive; të brendshme dhe rroba për më të vegjlit, të bëra nga materiale miqësore me mjedisin, të sigurta për foshnjat.

Ne ofrojmë dy formate për hapjen e dyqanit tonë nën markën Svitanak:

Formati i dyqanit për qytetet me një popullsi prej 100,000.

format Seksioni pa kufizime të popullsisë.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë