1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Qendra e Fëmijëve crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Po, po unë jam!

Ekskluzivitet. Po, po unë jam!

firstNjë tarifë fillestare: 2500 $
moneyKërkohen investime: 4800 $
royaltyMbretër: 50 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 10
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2014
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2016
firstKategoria: Qendra e Fëmijëve

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Jeni të mirëpritur nga stafi i qendrës së fëmijëve “Ay, po unë jam! », Historia e të cilit fillon në 2014. Me kalimin e viteve, më shumë se njëqind fëmijë kanë ndjekur kurset tona. Mësuesit tanë i nënshtrohen një procesi rigoroz përzgjedhës, dhe për këtë arsye, në fund të kursit, rezultati i mësimeve është gjithmonë i dukshëm.

Ne kemi zhvilluar metodat tona të mësimdhënies, kemi mësuar se si të punojmë me agjencitë qeveritare, kemi gjetur furnizues fitimprurës të mobiljeve dhe pajisjeve dhe kemi mësuar një mijë nuanca të tjera që janë shumë të rëndësishme në punën tonë.

Prandaj, ne së shpejti vendosëm të ndihmojmë njerëzit e tjerë që gjithashtu duan të hapin qendrën e tyre të fëmijëve duke u siguruar atyre "Ay, po Unë! »Bashkëpunimi do të thotë që partnerët tanë të marrin një paketë të plotë të dokumenteve dhe materialeve që u nevojiten për të punuar, si dhe një sasi të madhe informacioni dhe mbështetje të nevojshme në të gjitha fazat e hapjes dhe funksionimit. Një ekskluzivitet kursen partnerët tanë si kohë ashtu edhe para.

Çfarë përfshihet në paketën e ekskluzivitetit (pagesa fillestare):

- Marka (e drejta për të përdorur markën tregtare Ay, Yes Ya, identitetin e korporatës, produktet e reklamimit).

- Programet e studimit (më shumë se 15 drejtime të kurseve vjetore, më shumë se 1000 njësi abstrakte).

- Paketa e nevojshme e dokumenteve për funksionimin e qendrës së fëmijëve (kontrata, revista, udhëzime për të punuar me klientë, mësues, autoritete mbikëqyrëse).

- Regjistrimi i marrëveshjes në Qendrën Kombëtare të Pronësisë Intelektuale.

- Një model biznesi i gatshëm (një udhëzues i plotë për hapjen, duke filluar me gjetjen e një vendi dhe duke përfunduar me automatizimin e qendrës së fëmijëve dhe një sistem të efektshëm për regjistrimin e të ardhurave dhe shpenzimeve).

- Këshilla dhe mbështetje personale.

- Studimi i fizibilitetit (studimi i fizibilitetit, i hartuar posaçërisht për qytetin tuaj pasi keni monitoruar mjedisin konkurrues dhe duke marrë parasysh madhësinë e popullsisë).

- Përzgjedhja dhe trajnimi i personelit.

- Zhvillimi i dizajnit të lokaleve, udhëzime për pajisjen e bazës materiale dhe teknike (përzgjedhja e mobiljeve, pajisjeve sportive, lodrave, etj.).

- Mësimi i drejtuesit të bazave të të bërit biznes.

Royalty.

- pagesa mujore për përdorimin e markës.

Honoraret për përdorimin e ekskluzivitetit Ay, Po I përfshin:

- Menaxher personal. Konsultimi për zhvillimin e aktiviteteve, ndihma në zgjidhjen e çështjeve aktuale që dalin gjatë aktiviteteve.

- Zbatimi i fushatave reklamuese për një strukturë me pakicë, në të cilën merr pjesë rrjeti i ekskluzivitetit.

- Reklamimi në rrjetet sociale: Instagram, Vkontakte dhe burime të tjera në internet të prizës.

- Trajnimi dhe trajnimi i avancuar i punonjësve dhe menaxherëve me metoda të zhvillimit të seminareve në territorin e franshizorit, webinare, konsultime personale, etj. etj., por jo më shpesh se 1 herë në 4 muaj.

- Zbatimi i risive (kurse të reja, fusha të veprimtarisë, projekte, konkurse).

- Pjesëmarrja në garat intercenter, garat.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë