1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Mjekësor crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Optikë crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Eurooptika

Ekskluzivitet. Eurooptika

firstNjë tarifë fillestare: 2500 $
moneyKërkohen investime: 6000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 5
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2006
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Optikë, Dyqan optike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ne ju paraqesim në vëmendjen tuaj zinxhirin e dyqaneve Eurooptika. Që nga viti 2006, kompania ka ofruar një gamë të gjerë shërbimesh të korrigjimit të shikimit. Sot rrjeti ynë është: 5 sallone vetjake në Minsk, Slutsk dhe Soligorsk, më shumë se 10.000 klientë në vit, më shumë se 3.000 modele produktesh.

Në dyqanet Eurooptika, përzgjedhja profesionale e syzeve kryhet nga okulistët. Mjekët e "Eurooptic" japin këshilla dhe rekomandime profesionale për përdorimin e lenteve të kontaktit dhe syzeve. Në një dyqan optike me një shërbim të ekzaminimit të syve, ju mund t'i nënshtroheni diagnostifikimit, të zgjidhni një kornizë të përshtatshme dhe të merrni ndihmë në zgjedhjen e lenteve, të porosisni syze dhe lente kontakti, si dhe të blini aksesorët e nevojshëm për ta. Pajisjet japoneze Takubomatic ju lejojnë të bëni syze me saktësi të lartë. Ne bëjmë syze për të rriturit dhe fëmijët me lloje të ndryshme të lenteve: bifokale, progresive, fotokromike ("kameleonë"), stigmatike, astigmatike, lentikulare, për të punuar në një kompjuter dhe të tjerë.

Ne ofrojmë dy formate dyqanesh që mund të ekskluzivizoni:

Formati i Sallonit me një zyrë të okulistit dhe formatin e dyqanit të optikës.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë