1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Arsimi crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Investime të vogla nën 4000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. SHKOLLA E BIZNESIT MINIBOSS

Ekskluzivitet. SHKOLLA E BIZNESIT MINIBOSS

firstNjë tarifë fillestare: 55000 $
moneyKërkohen investime: 2285 $
royaltyMbretër: 1000 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 3
homeNumri i njësive të privilegjuara: 30
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2000
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2015
firstKategoria: Arsimi, Shërbimet arsimore, Trajnimi

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ekskluziviteti MINIBOSS BUSINESS SCHOOL është e drejta për të përdorur një model biznesi të gatshëm efektiv, teknologjitë më të fundit arsimore, markat tregtare, të drejtat e autorit për t'i mësuar fëmijët dhe adoleshentët teorinë dhe praktikën e biznesit.

Rrjeti arsimor lidh shkollat e biznesit në të gjithë botën, studentët e tyre, mësuesit, sipërmarrësit në një komunitet të biznesit me përgjegjësi shoqërore me një mision të lartë - për të rritur një brez të ri të fortë të aftë për transformim të rëndësishëm të botës!

Programi dhe metodologjia ekskluzive ndërvepruese e edukimit të biznesit për fëmijë dhe adoleshentë MINIBOSS BUSINESS SCHOOL u krijua nga shkencëtarë-ekonomistë dhe sipërmarrës të Qendrës Shkencore të Byrosë Evropiane për Zhvillimin e Biznesit (EBRB), www. ebrb org

Programet e edukimit të biznesit MINIBOSS BUSINESS SCHOOL u krijuan me iniciativën e Shoqatës Evropiane për Zhvillimin e Biznesit (EABR - www. Eabr. Org) dhe punojnë në parimet themelore të programeve të Bashkimit Evropian për zhvillimin e bizneseve të vogla dhe të mesme - Ndërmarrje Rrjeti Evropian (ENN).FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë