1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Kafene crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Catering crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive kryesore mbi $ 100,000 crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. GARAZH

Ekskluzivitet. GARAZH

firstNjë tarifë fillestare: 10000 $
moneyKërkohen investime: 380000 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 48
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 8
homeNumri i njësive të privilegjuara: 7
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2009
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Kafene, Catering, Kafene familjare, Kafene për vetë-shërbim, Hotelieri publike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

GARAGE është një kafene e qytetit e njohur dhe e dashur me kuzhinë të larmishme, kafe aromatike dhe pije. E vendosur në zona me një trafik të madh këmbësorësh dhe makinash, qendra të mëdha tregtare. Falë shërbimit të ofrimit të vet dhe ofrimit të ushqimit për të shkuar, GARAGE është i përshtatshëm për të gjithë.

Menyja GARAGE nuk është e kufizuar në kufij të rreptë. Rregulli kryesor është të kënaqni Vizitorin me ushqim të shijshëm, të pastër dhe të ndershëm. Ne mbledhim së bashku dashamirët e pjatave të famshme nga vende dhe kultura të ndryshme të botës në tryezat tona. Kafeneja e qytetit GARAGE vizitohet nga adhuruesit e një jetese të shëndetshme, dhëmbë të ëmbël, vegjetarianë dhe mishngrënës.

Menuja aktuale e barit plotësohet me kafe cilësore. Ne zgjedhim kokrrën vetë dhe kontrollojmë pjekjen. Ne përgatisim çdo filxhan me dashuri dhe zhvillojmë kulturat e konsumatorit. Kjo është arsyeja pse ne jemi ushqim GARAGE & amp; kafe

Kafeneja e qytetit është një pikë pushimi për miqtë dhe të dashuruarit, një territor për takime biznesi dhe frymëzim krijues. GARAGE është vendi ku fillojnë historitë e suksesit dhe arritjet e jashtëzakonshme.

Kafeneja e parë u hap në Nëntor 2009 në Minsk. Në vitin 2020, ne planifikojmë të shpallim 20 kafene, gjysma e të cilave do të ekskluzivizohen. Po punohet për hapjen e kafenesë së parë në Gjermani. Ne i konsiderojmë qytetet e Bjellorusisë dhe vendet fqinje me një popullsi prej 100,000 njerëz.

Koncepti i GARAGE po shërben në sallë nga kamerierë, në bar me ju dhe dorëzim nga shërbimi ynë ndërlidhës sipas kërkesës përmes faqes së internetit dhe qendrës së thirrjeve.

Stafi është më shumë se 800 punonjës, gjë që lejon rotacion efektiv dhe, me ndihmën e GARAGE-en me përvojë, organizon punë në kafenetë e sapo hapura.

Për partnerët të gatshëm për të bashkëpunuar në ekskluzivitetin GARAGE, ne ofrojmë ndihmë në:

- përzgjedhja e lokaleve dhe përfundimi i një marrëveshje qiraje;

- zhvillimin e projekteve teknologjike dhe të projektimit;

- rekrutimi dhe trajnimi (profilet e pozicioneve, skriptet, mësimet video, portali i korporatës Alma Mater);

- kontaktet e furnizuesve të verifikuar të pajisjeve, mobiljeve dhe produkteve;

- lidhja me ekosistemin tonë IT GARAGE ES;

- marketingu dhe PR-mbështetja në hapje dhe më pas;

- sigurimi i qasjes në një sit të vetëm, aplikacion mobil dhe qendër thirrjesh;

- organizimi i një shërbimi shpërndarjeje.

- organizimi i punës, në përputhje me udhëzimet ekzistuese për menaxhimin e kafenesë;

- analiza dhe kontrolli i treguesve financiarë dhe raportimit;

- qasje në qendrën tonë të shpërndarjes dhe fabrikën e kuzhinës;

- konsultim profesional për çdo pyetje të kafenesë 24/7.

GARAGE ofron bashkëpunim për franshizuesit potencialë - sipërmarrës aktivë dhe investitorë të cilët janë të gatshëm të financojnë hapjen e kafeneve të reja.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë