1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Lokal crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Catering crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 1 deri 3 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive kryesore mbi $ 100,000 crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. AUDITIMET E BARIT GAGEN

Ekskluzivitet. AUDITIMET E BARIT GAGEN

firstNjë tarifë fillestare: 14500 $
moneyKërkohen investime: 425000 $
royaltyMbretër: 5 %
timeShpagim Numri i muajve: 36
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2018
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2018
firstKategoria: Lokal, Catering, Pijetore birre, Dyqan bar, Dyqan bar birre, Bar verë, Bar i freskët, Një pijetore, Birrë, Restorant birre, Hotelieri publike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

GAGEN BAR Auctionions është një projekt konceptual që bashkon të gjitha tendencat e reja.

GAGEN është një kombinim i menysë unike të koktejeve të autorit, multi-kuzhinë dhe një koncept unik që synon tërheqjen dhe, më e rëndësishmja, kthimin e mysafirëve. Koncepti GAGEN ju lejon jo vetëm të punoni në mënyrë efektive dhe të arrini qëllimet e planifikuara financiare, por gjithashtu të mblidhni në një bar pikërisht auditorin që franshizuesi ynë dëshiron të shohë.

Bonusi kryesor dhe më i këndshëm i ofertës së ekskluzivitetit janë ankandet që zhvillohen drejtpërdrejt në bar dhe janë plotësisht të automatizuara.

Përfitimet e ekskluzivitetit:

- Mbështetje e plotë në fillimin dhe pas hapjes.

- Softueri pronësor i rishikuar dhe plotësuar duke marrë parasysh kërkesat e legjislacionit të Republikës së Bjellorusisë.

- Trajnimi i personelit në baret ekzistuese të zinxhirit.

- Plan biznesi të gatshëm.

- Mjetet mbështetëse për të thjeshtuar punën e franshizës.

- Sistemi i kthimit të parave të gatshme.

- Mbajtja e ankandeve.

- Mbështetje për marketing.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë