1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Shkrimi crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Dyqan me pakicë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Zbritjet e vogla deri në 40000 dollarë crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Card Group International AB

Ekskluzivitet. Card Group International AB

firstNjë tarifë fillestare: 11500 $
moneyKërkohen investime: 40000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 0
homeNumri i njësive të privilegjuara: 45
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1997
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 1997
firstKategoria: Shkrimi, Dyqan me pakicë, Dyqan i palëvizshëm, Dyqan shkrimi, Supermarket

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

E themeluar në Suedi në 1997, Card Group International AB është një udhëheqës global në ekskluzivitetet e kartave dhe dhuratave me ekskluzivitete master të suksesshëm në 45 vende. Vlera jonë kryesore është "Ne jemi të ndryshëm" nga konkurrenca, dhe produktet tona janë lider global në këtë kategori.

Master Franchisee në Bjellorusi.

Për kompaninë më të madhe suedeze të ekskluzivitetit.

Ne jemi në kërkim të individëve ose organizatave që duan të bëhen Master Franchisee në BELARUS.

Master Franchise është dyqani me një ndalesë për kartolina urimi dhe dhurata.

Ne do të trajnojmë dhe ofrojmë mbështetje për franshizuesit në ndërtimin e një rrjeti prej 10-15 tregtarësh, të cilët do të furnizojnë produktet e Grupit të Kartave në dyqanet me pakicë në Bjellorusi. Tregtarët - secili në territorin e vet - do të kryejë tregtimin dhe shitjen e produkteve në supermarkete, dyqane dhuratash, libra, dyqane shkrimi, studio për dekorimin e shtëpive, kioska, etj. Ju, si një ekskluzivitet kryesor, do të jeni përgjegjës për administratën e përgjithshme, gjithashtu si rekrutojë, tren dhe vazhdimisht të mbështesë anëtarët e ekipit tuaj.

Dyqanet paguajnë vetëm për atë që shesin dhe, për këtë arsye, nuk marrin përsipër asnjë rrezik. As këtu nuk ka shitje agresive, pasi ajo që u ofrohet atyre është falas. Produktet shiten nga një larmi e madhe e stendave tona.

Qasja jonë "Ne jemi të ndryshëm" ka rritur shitjet e dhjetëra mijëra dyqaneve në të gjithë botën, duke përdorur lloje të reja dyqanesh që nuk shitnin më parë kartolina dhe dhurata.

Një sistem i unifikuar për një biznes të suksesshëm përfshin: trajnime fillestare në Suedi, mbështetje të vazhdueshme në Bjellorusi, materiale shitjeje, një portal të brendshëm në internet, etj. Ne tregtojmë me shitësit ndërkombëtarë, shumë prej të cilëve janë të pranishëm në Bjellorusi. Ne do t'ju ndihmojmë të zgjeroni aksesin tuaj në një numër të madh dyqanesh.

Pse "Ne jemi të ndryshëm".

Kartat uruese dhe dhuratat mbetën të pandryshuara për dekada, dhe dyqanet duhej të blinin të gjithë ngarkesën, përfshirë artikujt e pashitur.

Card Group ka gjetur potencial të madh tregu dhe po performon ndryshe nga konkurrenca.

Ne kemi zhvilluar një qasje të shkëlqyeshme për shitjen e mallrave dhe shërbimeve për dyqanet me pakicë.

Konkurrentët nuk mund të krahasohen me modelet e gjeneratës së ardhshme.

Forma unike, materiale, ngjyra, tema, stile, përfundime dhe cilësi më të lartë në treg.

Një koncept i favorshëm ku dyqanet paguajnë vetëm për mallrat e shitura dhe nuk mbajnë asnjë rrezik - kështu që ato janë të lehta për t'u lidhur.

Kompania e vetme e kartolinave dhe dhuratave në botë që ndjek trendet dhe krijon modele që përputhen.

Produktet e Card Group shiten më mirë se kartat dhe dhuratat e ngjashme në treg.

Ne shesim kartolina urimi, çanta dhuratash, mbështjellës dhuratash, afishe, qirinj, balona dhe aksesorë me mijëra modele të ndryshme.

Investimi është minimal dhe ne financojmë rritjen tuaj.

Ne do të financojmë një buxhet (me një zbritje fillestare) në shumën prej disa dhjetëra mijëra eurosh në ekuivalentin e mallrave. Ne gjithashtu financojmë një rritje në numrin e produkteve, stendat për dyqanet tuaja. Kjo është një mundësi e rrallë dhe mbështetja më e mirë financiare në industrinë e ekskluzivitetit.

Kandidatët e suksesshëm kanë një mentalitet sipërmarrës dhe kanë përvojë në shitje, drejtimin e një biznesi dhe aftësinë për të financuar kapitalin qarkullues nga 35,000 në 45,000 euro, në varësi të vëllimeve të fillimit dhe rritjes së mundshme. Asnjë përvojë e mëparshme ekskluziviteti nuk kërkohet.

Kërkohet njohuri e gjuhës angleze dhe ruse / bjellorusisht.

Intervista do të mbahet në Minsk në Shtator 2018. Gjuha e komunikimit është anglishtja.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë