1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. kafe shtëpi crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. PERSPEKTIVVE.kafe

Ekskluzivitet. PERSPEKTIVVE.kafe

firstNjë tarifë fillestare: 2900 $
moneyKërkohen investime: 6900 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 8
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 4
homeNumri i njësive të privilegjuara: 6
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2016
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: kafe shtëpi, Dyqan kafeje me vetë-shërbim, Kafe për të shkuar

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Ne jemi një kompani e re që po merr shpejt vrull në tregun e kafeneve.

Qëllimi ynë është të zhvillojmë një kulturë të kafesë cilësore në Bjellorusi dhe në tregun ndërkombëtar.

Ne nuk po shesim "ekskluzivitet", ne jemi duke kërkuar partnerë, njerëz me mendje të njëjtë që do të ndajnë pikëpamjet tona, do të rriten dhe zhvillohen me ne.

Ne i përmbahemi tre parimeve kryesore që na ndihmojnë të zhvillojmë një biznes të suksesshëm të kafesë:

- produkt cilësor.

- sherbim i madh.

- atmosferë komode.

Këta janë faktorët që i bëjnë kafenetë tona të dallohen nga të tjerat. Këta janë faktorët në të cilët fokusohemi në kafenetë tona. Pajtohem, kur një barista ofron kafe aromatike me një buzëqeshje dhe humor të mirë, dhe ka një atmosferë të këndshme dhe muzikë të lehtë përreth - ju doni të ktheheni këtu përsëri dhe përsëri.

Ne ofrojmë mbështetje të plotë në të gjitha fazat e hapjes dhe në punën pasuese të kafenesë tuaj.

Çfarë merr partneri ynë:

Algoritmi hap pas hapi për hapjen.

e drejta për të përdorur TM PERSPEKTIVVE. kafe

Asistencë në gjetjen e një vendi për një bar kafe, një algoritëm për gjetjen dhe vlerësimin e perspektivave të një vendi, shitjen e një prezantimi për pronarin.

Projekti i projektimit të kafenesë së ardhshme.

Projekt teknologjik i kafenesë së ardhshme.

Një grup i plotë dokumentesh për miratim në shtet. organeve.

Lista e pajisjeve dhe aksesorëve të kërkuar.

Zgjedhja dhe trajnimi falas i baristëve.

Trajnimi i pronarit.

Një menu e zhvilluar mirë nga ato. kartat e pijeve.

Sistemi CRM cloud (kontabiliteti i magazinave, kontabiliteti i shitjeve, qasja nga një telefon celular).

Zbritje speciale me shumicë për furnizuesit e konsumit, ëmbëlsirat për rrjetin PROSPEKTIV. kafe

Një plan biznesi individual me llogaritjen e përfitimit dhe daljen në vetë-mjaftueshmëri.

Çmime speciale për kafen për rrjetin PERSPEKTIV. kafe

Libri i markës / identiteti i korporatës.

Paketa e projektimit (materiale printimi, promovime, pije sezonale, etj.).

Mbështetje dhe trajnim në zhvillimin e biznesit të kafesë.

Kryerja e trajnimeve mbi menaxhimin, kontrollin, marketingun.

Ndihmë e personalizuar.

Mbështetje marketingu për hapjen e një kafeneje.

Biznes i suksesshëm dhe fitimprurës.

Çdo muaj ne përmirësohemi dhe rritemi, ne mbajmë takime të partnerëve, takime dhe trajnime të baristëve, në të cilat zgjidhim çështjet aktuale, sjellim risi për diskutim dhe përmirësojmë proceset e punës.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë