1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijë crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Arsimi crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
 10. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
 11. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Udhëheqës

Ekskluzivitet. Udhëheqës

firstNjë tarifë fillestare: 5000 $
moneyKërkohen investime: 18000 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 9
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 27
homeNumri i njësive të privilegjuara: 1
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1999
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Arsimi, Fëmijët e shkollës, Shtë një shkollë për fëmijë, Programimi i fëmijëve, Shkolla e programimit për fëmijë, Shërbimet arsimore, Trajnimi

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Qendra arsimore "Leader" aktualisht trajnon qindra studentë në 27 qytete të Bjellorusisë dhe për 19 vjet punë të suksesshme ka thithur traditat më të mira arsimore, duke futur vazhdimisht metoda dhe teknologji moderne në procesin arsimor.

Kurset e Qendrës Edukative "Leader" janë njohur vazhdimisht si kurse # 1 në Bjellorusi sipas rezultateve të çmimeve dhe konkurseve, të tilla si "Zgjedhja e Vitit", "Marka e Popullit", "Udhëheqësi i Vitit", " Marka e Vitit "," Produktet më të mira të Bjellorusisë ".

Për shkak të cilësisë së lartë të shërbimeve arsimore, "Leader" është bërë një nga qendrat më të mëdha në Bjellorusi. Gjatë gjithë periudhës së punës, më shumë se 70,000 studentë kanë përfunduar me sukses trajnimin.

Qendra arsimore "Leader" ofron trajnime në më shumë se 100 programe trajnimi. Ne ndjekim të gjitha tendencat dhe azhurnojmë me kohë manualet, programet metodologjike, si dhe shtojmë drejtime të reja. Të gjithë mësuesit e qendrës janë praktikues profesionistë shumë të kualifikuar.

Pas përfundimit të trajnimit, të diplomuarit marrin dokumente për përfundimin e kursit: një certifikatë, një certifikatë në gjuhën angleze dhe një certifikatë që përshkruan programin e kaluar. Marrja e dokumenteve të tilla rrit konkurrencën e të diplomuarve të Leader në tregun e punës. Për më tepër, Qendra e Karrierës e Qendrës Arsimore "Leader" merr vazhdimisht aplikime nga punëdhënësit, falë të cilave të diplomuarit mund të fillojnë me lehtësi karrierën e tyre menjëherë pas përfundimit të kurseve.

Pse është fitimprurëse të blini një ekskluzivitet të Qendrës Arsimore "Leader"?

Një koncept i gatshëm, i përpunuar mbi 18 vjet.

Paketë e plotë "pune" e zhvillimit të marketingut dhe materialeve reklamuese.

Një sistem efektiv i gatshëm që tërheq klientët.

Rekrutimi shoqërues i stafit. Udhëzues motivimi.

Sistemi i përshtatur CRM.

Një faqe interneti e gatshme e korporatës me një trafik prej 90,000 përdorues në muaj, e optimizuar për robotët e kërkimit dhe e integruar me CRM.

Mbështetje e plotë në fillimin + zhvillimin (cikli i sesioneve të trajnimit).

Program trajnimi dhe mbështetjeje:

E detajuar "Udhëzues për hapjen e një qendre ekskluziviteti" Leader ".

Asistencë në rekrutimin e personelit për qendrën.

Trajnimi në sistemin e përzgjedhjes së mësuesve.

Ndërtimi i një sistemi shitjesh.

Trajnimi i menaxherëve të qendrave.

Zbatimi i një sistemi të gatshëm CRM.

Sigurimi i konceptit të marketingut.

Nisja e reklamave.

Nisja dhe mbështetja e faqes në internet (kodi i faqes në internet është i përfshirë në çmim).Fotografitë

Ekskluzivitet. Udhëheqës. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë
arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë