1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Shkollë crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Gjuhët crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Shkollë e gjuhës angleze EnglishРapa

Ekskluzivitet. Shkollë e gjuhës angleze EnglishРapa

firstNjë tarifë fillestare: 3000 $
moneyKërkohen investime: 6000 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 9
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 20
homeNumri i njësive të privilegjuara: 2
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2014
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Shkollë, Gjuhët, Shkolla e gjuhëve, Anglisht, Shkolla Angleze

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Shkolla e gjuhës angleze EnglishРapa.

- një shkollë e specializuar e gjuhës angleze që zhvillon kurse angleze në 27 qytete të Bjellorusisë, organizon mësim në distancë dhe organizon trajnime korporative për punonjësit e kompanive bjelloruse.

Një fushë tjetër e punës sonë është konsultimi për arsimin jashtë vendit. EnglishPapa është një agjenci e akredituar e ICEF (Konsulentët Ndërkombëtarë për Arsim dhe Panaire), e cila mbledh së bashku dhjetëra mijëra institucione arsimore nga 140 vende.

Çmimi i ekskluzivitetit përfshin:

Biznes plotësisht i automatizuar me një koncept të gatshëm.

Të përfshira në paketë janë fushatat reklamuese dhe një faqe interneti e gatshme e korporatës.

Sistemi i korrigjuar i kërkimit të klientit.

Testet e zhvilluara nga ne për të përcaktuar nivelin para fillimit të trajnimit.

Materialet e provuara të studimit të zhvilluara në Oksford me një plan mësimi mësimor (tekst shkollor, libër mësuesi, libër pune studenti).

Materiale audio dhe video për klasa.

Plani i aktiviteteve jashtëshkollore.

Një program për të mbështetur dhe zhvilluar biznesin tuaj.

Skriptet e shitjeve të gatshme dhe materialet promovuese.

Sistemi i motivimit për menaxherët dhe mësuesit.

Shoqërimi dhe ndihma në përzgjedhjen e personelit.

Programet e trajnimit dhe puna jashtëshkollore me studentët.

Sistemi i përshtatur CRM.

Kontaktet tona me shkollat e gjuhëve të huaja.

Mbeshtetje teknike.

Materiale edukative.

Modeli financiar.Fotografitë

Ekskluzivitet. Shkollë e gjuhës angleze EnglishРapa. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë