1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Mjekësor crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Bar crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritjet e vogla deri në 40000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Klinikat e Elena Malysheva

Ekskluzivitet. Klinikat e Elena Malysheva

firstNjë tarifë fillestare: 16700 $
moneyKërkohen investime: 40000 $
royaltyMbretër: 835 $
timeShpagim Numri i muajve: 30
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 11
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2017
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Bar, Qendër mjekësore

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Për shumë vite, Profesorja, Doktorja e Shkencave Mjekësore Elena Malysheva u ka thënë shikuesve gjënë më të rëndësishme - shëndetin tonë. Qendra Mjekësore Elena Malysheva po merr në mënyrë aktive pacientë - kjo është një klinikë unike që mbledh së bashku specialistët më të mirë rusë dhe të huaj, dhe gjithashtu përdor teknologjitë më të përparuara mjekësore.

Ne duam që ilaçi i klasit botëror të jetë i disponueshëm për të gjithë banorët e vendit tonë. Dhe për këtë ne propozojmë të blini ekskluzivitetin e Qendrës Mjekësore Elena Malysheva: partnerët tanë do të jenë në gjendje të përdorin zhvillimet tona, teknologjitë moderne në punën e tyre dhe do të gëzojnë mbështetjen e plotë të specialistëve të Qendrës. Së bashku, ne do të jemi në gjendje të sjellim kujdesin mjekësor në vendin tonë në një nivel të ri.

Reputacioni dhe përgjegjësia jonë ndaj secilit pacient është burimi më i rëndësishëm që ne vlerësojmë. Prandaj, ne i qasemi me kujdes zgjedhjes së secilit partner. Thisshtë ky qëndrim ndaj zgjerimit të rrjetit të klinikave që na lejon të arrijmë rezultate të jashtëzakonshme.

Çfarë është Qendra Mjekësore Elena Malysheva?

Qendra Mjekësore Elena Malysheva është një klinikë e madhe multidisiplinare që bashkon disa departamente të pavarura. Kështu, ju mund të blini një ekskluzivitet për një klinikë ose të hapni disa prej tyre, duke u bashkuar nën çatinë e një qendre mjekësore.

Ne ofrojmë formatet e mëposhtme të klinikës:

Klinika për Humbje Peshe - duke ndihmuar pacientët të humbin peshë duke përdorur metodat e pronarit të profesoreshës Elena Malysheva.

Klinika e Menaxhimit të Dhimbjeve - lehtësimi i pacientëve nga të gjitha llojet e dhimbjeve duke përdorur terapi manuale, bllokime të ndryshme dhe metoda të tjera moderne.

Klinika e Shëndetit të Grave - metodat më të përparuara të ekzaminimit të grave dhe trajtimit të sëmundjeve gjinekologjike.

Klinika e Gastroenterologjisë dhe Tretjes - përvoja unike e gastroenterologëve kryesorë na lejon të kryejmë ekzaminimet më të sakta, dhe bazuar në rezultatet e tyre, të përshkruajmë trajtim që lehtëson pacientët nga problemet me traktin gastrointestinal.

Klinika për sëmundjet e veshit, hundës dhe fytit - këtu mjekët përdorin metodat më pak traumatike të trajtimit të sëmundjeve të organeve të ENT.

Përveç klinikave të listuara, të cilat janë më të njohurat, ne gjithashtu ofrojmë mundësinë për të hapur Klinikën e Mjekësisë së Brendshme dhe Kardiologjisë, Klinikën Diagnostike, Klinikën për Trajtimin e Venave dhe Enëve të Gjakut, Klinikën për Mjekim të Personalizuar, Klinika për mjekim kundër plakjes dhe kirurgji plastike, dhe Klinika për shëndetin e burrave. Të gjithë ata lejojnë diagnostikimin dhe trajtimin në një nivel modern.

Si funksionon ekskluziviteti i Qendrës Mjekësore Elena Malysheva.

Rrjeti i Qendrave Mjekësore Elena Malysheva funksionon sipas skemës së mëposhtme:

Pacienti mëson për mundësitë.

Qendër përmes kanaleve të ndryshme.

Pacienti thërret me uniformë.

telefononi qendrën ose vizitoni një beqar.

faqen e internetit të rrjetit dhe zbulon adresën, numrin e telefonit, çmimet, detajet e pritjes.

Gjatë takimit të parë në Qendër / Klinikë, pacienti merr shërbime në përputhje të plotë me standardet e larta.

pranuar në Qendër, pavarësisht nga qyteti i vendbanimit.

Pacienti plotëson recetat e mjekut, i nënshtrohet ekzaminimeve shtesë dhe bën një takim për një takim të dytë.

...

Mbështetja e franshizës.

Qendra Mjekësore Elena Malysheva u siguron franshizave të saj mbështetje të vazhdueshme, si informative ashtu edhe organizative dhe marketingu.

Stafi juaj mjekësor është i trajnuar në metodat më moderne, dhe ne ndihmojmë në gjetjen e specialistëve që mungojnë për punë efektive.

Stafi juaj administrativ ka mundësinë të punojë me markën më të njohur në tregun e teknologjisë mjekësore. Në bazë të një qendre të vetme thirrjesh dhe uebfaqeje, krijohet një rrjedhë e vazhdueshme e pacientëve, dhe ne gjithashtu ndihmojmë në promovimin e partnerëve tanë në media.

Baza e suksesit tonë të përbashkët është një markë e fortë, teknologji e përparuar dhe standardet më të larta të cilësisë së shërbimit.

Rrjeti i "Qendrave Mjekësore të Elena Malysheva" do të ndihmojë në ndryshimin e mjekësisë në vendin tonë për mirë!Fotografitë

Ekskluzivitet. Klinikat e Elena Malysheva. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë