1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Sportive crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Sporti crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Klub fitnesi crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Zbritjet e vogla deri në 40000 dollarë crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Palestër poliglotike Brosko

Ekskluzivitet. Palestër poliglotike Brosko

firstNjë tarifë fillestare: 3250 $
moneyKërkohen investime: 40000 $
royaltyMbretër: 250 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 7
homeNumri i njësive të privilegjuara: 4
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2010
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2010
firstKategoria: Sporti, Klub fitnesi

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Palestër Brosko.

është një territor pa komplekse dhe vetëm për gratë. Këtu mund të jeni vetvetja dhe të mos mendoni se si dukeni dhe çfarë përshtypje bëni.

Misioni i kompanisë është ta bëjë palestrën të arritshme dhe të nevojshme për çdo grua. Në fund të fundit, shëndeti juaji dhe të dashurit tuaj është gjithmonë i rëndësishëm, pavarësisht nga disponueshmëria e kohës së lirë, parave dhe situatës në vend. Ne krijojmë komplekse unike të programeve për të arritur qëllimet dhe rezultatet tuaja së bashku me ju. Dhe me besim mund të themi se nuk ka asgjë më të këndshme sesa shija e fitores, gjëja më e rëndësishme dhe e vështirë në jetë - fitorja mbi veten!

Klubet Brosko.

Ashtë një territor pa komplekse dhe vetëm për gratë. Brosko u ofron partnerëve të tij një sistem të provuar dhe të provuar të menaxhimit të biznesit që ka provuar efektivitetin e tij.

Këto janë klube të vogla dhe komode ku gratë mund të shijojnë palestrën pa u shqetësuar se si duken dhe çfarë përshtypje bëjnë.

Ekskluziviteti i fitnesit Brosko ka provuar vazhdimisht efektivitetin e tij në praktikë. Periudha e shlyerjes është vetëm 1-1.5 vjet. Fitimi operativ tashmë për muajin e 2 -të.

Fitimi mesatar mujor neto 200-300 mijë rubla ruse fshij

Konvertim i lartë në treg - 80% e atyre që erdhën për të parë klubin u bënë klientët tanë;

Konkurrenca e ulët - Klube të tilla të specializuara praktikisht mungojnë ose përfaqësohen shumë dobët;

Paketa e plotë e ekskluzivitetit - Mbështetja jonë ju lejon të krijoni shpejt punën e klubit dhe punonjësve të tij;

Investim fitimprurës - Klubet funksionojnë sipas një skeme biznesi të vendosur mirë që garanton të ardhura.

Duke u bashkuar në rrjetin e fitnesit Brosko, ju merrni:

- një zgjidhje e gatshme për organizimin e një biznesi interesant dhe fitimprurës;

- një paketë e plotë ekskluziviteti, duke përfshirë rekomandimet dhe standardet për organizimin e punës së klubit;

- paraqitja e klubit të ardhshëm, e cila bën të mundur përdorimin e hapësirës në dispozicion në mënyrë sa më efikase;

- një projekt unik i projektimit të klubit;

- libri i markës i gatshëm;

- plani i marketingut për vitin;

- plani financiar për vitin;

- uebfaqe e vet me gjenerimin e porosive të klientëve;

- sisteme unike trajnimi të zhvilluara.

- një sistem unik ERP.

- një llogari personale për secilin klient.

- aplikacion celular.

- një sistem statistikash për të gjithë treguesit.

- një sistem efektiv i stimulimit të stafit.

- prezantoi sisteme për llogaritjen e efektivitetit të treguesve.

- një sistem për tërheqjen e klientëve përmes rrjeteve sociale.

- përzgjedhja e pajisjeve.

- standardet e menaxhimit dhe funksionimit të klubit dhe materialet e trajnimit.

Kërkesat për hapësirë.

1. Sipërfaqja: nga 250 sq. m

2. të vendosura në katet e para, të dyta, të treta të ndërtesave;

3. lartësia e tavanit - nga 3 m;

4. disponueshmëria e sistemeve të ventilimit dhe ajrit të kondicionuar;

5. mundësia e montimit të një shenje të madhe ndriçuese në fasadën e ndërtesës.Fotografitë

Ekskluzivitet. Palestër poliglotike Brosko. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë