1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Furrë buke crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Furrë buke e preferuar

Ekskluzivitet. Furrë buke e preferuar

firstNjë tarifë fillestare: 4000 $
moneyKërkohen investime: 30000 $
royaltyMbretër: 3 %
timeShpagim Numri i muajve: 6
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 8
homeNumri i njësive të privilegjuara: 102
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2015
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2016
firstKategoria: Furrë buke, Furrë buke, Mini furrë buke, Byrekë

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Pse duhet të zgjidhni kompaninë tonë?

Ne hapëm furrën tonë bujqësore në 2 muaj me bazë gardian;

Ne kemi 15 vjet përvojë në industrinë e hotelierisë;

Ne kemi 8 vjet përvojë në shërbimin e franshizave në të gjithë Rusinë;

Ne ofrojmë kushte fleksibile të bashkëpunimit;

Ne jemi të hapur për franshizat tona dhe jemi gjithmonë të lumtur t'ju shohim në zyrën qendrore në Izhevsk.

Ne jemi ambiciozë dhe të sigurt në të ardhmen tonë;

Për momentin ne tashmë kemi 150 partnerë në Rusi! Ata hapën Furrën e Preferuar në 87 qytete në të gjithë vendin.

Sistemi i bashkëpunimit tonë është si më poshtë:

Shuma e përgjithshme e pagesës së njëhershme është 4,000 dollarë.

Çfarë përfshihet në përmbajtjen e paketës së ekskluzivitetit:

1) Kërkesat ligjore për ambientet për një furrë buke:

-kriteret për vendosjen e një furre buke në një ndërtesë jo-rezidenciale, përfshirë një kuadër rregullator dhe interpretim të legjislacionit që përshkruan mundësinë e vendosjes së një ndërmarrje në ndërtesa dhe mjedise jo-rezidenciale;

- kriteret për vendosjen e një furre buke në një ndërtesë banimi, përfshirë një kuadër rregullator dhe interpretim të legjislacionit që përshkruan mundësinë e vendosjes së një ndërmarrje në ndërtesa banimi;

- kërkesat për minimumin sanitar të kërkuar për operim.

ndërmarrjet, duke treguar aktin ligjor normativ që rregullon këtë fushë dhe duke theksuar pikat kryesore të nevojshme;

- kërkesat për komunikimet (energji elektrike, ujë, kanalizime), përshkrim.

nevoja për të gjetur këto komunikime në ndërmarrjen e franshizës, duke treguar kapacitetin e kërkuar të rrjetit dhe kriteret e tjera, nëse ka;

- kërkimi i lokaleve. Ne kërkojmë bashkërisht për opsionet e mundshme, duke përdorur të gjitha burimet dhe japim një bazë të plotë ligjore për pesë opsionet më të përshtatshme, nga të cilat zgjedhim më të mirët;

- kriteret për zgjedhjen e lokaleve sipas frekuentimit të trafikut dhe furrave;

- rekomandime për zgjedhjen e një kontraktori në çështjet e sjelljes dhe organizimit.

ventilim, ngrohje, siguri nga zjarri në ndërmarrje.

2) Mbështetje ligjore:

- me kërkesë të ekskluzivitetit, dokumentet përgatiten për regjistrimin e një individi si një sipërmarrës individual / person juridik (SHPK) me transferimin e tyre të mëtejshëm në formatin elektronik te franshizuesi;

- udhëzime për veprimet e nevojshme pas regjistrimit si subjekt i veprimtarisë sipërmarrëse: zgjedhja e sistemit.

taksimi, përdorimi i CCP, hapja e një llogarie rrjedhëse;

- mostrat e dokumenteve të kërkuara për praninë e detyrueshme në një furrë buke për të qenë në përputhje me kërkesat e Ministrisë së Emergjencave me shpjegimet e nevojshme;

- informacion në lidhje me dokumentet për përmbushjen e kërkesave të Rospotrebnadzor f.

duke sjellë një bazë ligjore, mostra të një numri kontratash të kërkuara nga kandidati.

përfundimi për funksionimin ligjor të furrës;

- mostra të kontratave të punës për punësimin e punonjësve;

- një shembull marrëveshje qiraje me qiradhënësin;

- rregullat e sjelljes kur kontrolloni Ministrinë e Situatave Emergjente, SES, autoritetet mbikëqyrëse.

Dhe:

3) Termat e referencës për ndërtuesit me komente mbi dekorimin e mureve, dyshemeve,

tavan, elektrik, hidraulik, furnizim me ujë, paraqitje të punëtorisë, vizatim.

rregullimi i mobiljeve në zonën e blerjeve, libri i markës për hartimin e fasadës dhe zonës së blerjeve.

4) Teknologjia:

-receta hap pas hapi për të gjitha llojet e produkteve;

- listat kontrolluese për anashkalimin e zonës së prodhimit dhe tregtisë;

- pyetësorë të kontrollit të cilësisë;

- një përshkrim të procesit të biznesit të prodhimit dhe shitjes me pakicë;

- kërkesat për punën e një furrxhiu, shitësi, punonjësi të kuzhinës;

- përshkrimet e punës;

- kërkesat për paraqitjen e personelit;

- rastet e komunikimit me klientët;

- Dokumentacioni HACCP;

- zhvilluar nga stacionet e shërbimit dhe TI për të gjitha llojet e produkteve.

5) Marketingu:

- mbështetje mujore për marketing dhe reklamim për të gjithë rrjetin në hapësirën e internetit;

- baza e dizajnit dhe identiteti i korporatës;

- zgjidhje reklamimi;

- banka e paraqitjeve;

- një bankë veprimesh marketingu.

6) Qasja në sistemin e kontabilitetit të shitjeve ERP.

7) Plani i biznesit:

- modeli ekonomik i biznesit;

- algoritmi i fillimit të biznesit.

8) Sigurimi i mbështetjes ligjore dhe kontabël në fazën e hapjes.

ndërmarrjet franshizuese.

9) Ju keni të drejtë të blini përmes Shtëpisë së Tregtisë së Furrës së Preferuar paratë dhe pajisjet e prodhimit, pajisjet shtëpiake, paketimin e markës, revistat e prodhimit, shënimet dhe shumë më tepër, të nevojshme për funksionimin e ndërmarrjes.

10) Lista e furnizuesve të lëndëve të para dhe sfera e lëndëve të para.

11) Trajnim me kohë të plotë i një përfaqësuesi të franshizës në Izhevsk.

12) Ne zgjedhim nga stafi ynë një oficer mbështetës i cili u përgjigjet pyetjeve / pyetjeve tuaja në lidhje me inovacionet, punën e sistemit ERP, etj.

Çfarë përfshihet në honorarin:

1. E drejta për të përdorur markën e patentuar nga “Favorite.

Furrë buke ";

2. Sistemi ERP i butë: ne ofrojmë akses, plotësojmë dhe zgjerojmë funksionalitetin.

softuer. Ai përfshin menaxhimin e shitjeve POS dhe.

prodhimi. Në çdo moment, ju mund të shihni çdo faturë dhe çështje, të ndërtoni një plan prodhimi individual, duke u përqëndruar në shpejtësinë e shitjeve të një kategorie produkti. Për më tepër, programi ynë kompjuterik është i integruar me 1C, në të cilin mund të mbani të gjithë raportimin parësor, të punoni në pagesa me palët, të paraqisni raporte dhe të paguani taksa, si dhe të shihni bilancet e magazinave në ndërmarrje;

3. Blerësit misteriozë që ofrojnë regjistrime audio dhe foto. Atëherë

menaxheri ynë i kontrollit të cilësisë përpunon informacionin e marrë dhe ju siguron një raport me rekomandime specifike. Ne do të kontrollojmë rezultatin e përpunimit të gabimit në 2 javë;

4. Projektues individual, projekte promovuese;

5. Grupi VKontakte i rajonit tuaj. Ne jemi administratorë të grupit, franshizë.

- Personi i kontaktit;

6. Mbështetje për avokatët në bërjen e biznesit, përqëndrohuni në.

ndryshimet në legjislacion;

7. Mbështetje e teknologut kryesor, takime javore të planifikimit me telefon,

rekomandimet për planin e prodhimit dhe cilësinë e produkteve, si dhe konsultimet për prezantimin e produkteve të reja;

8. Mbështetje për një menaxher të llogarisë personale, një përgjigje për çdo pyetje në të gjitha proceset e biznesit;

9. Futja e produkteve të reja në asortiment, ruajtja e rotacionit;

10. Komunikimi dhe shkëmbimi i përvojës në një grup partnerësh të mbyllur;

11. Takimet e partnerëve në Moskë;

12. Baza e njohurive, FAQ;

13. Auditimi i plotë mujor i furrës së franshizës, vizita personale është e mundur.

ekipi menaxhues i përfaqësuar nga një teknolog dhe një mentor shitjesh në qytet.

franshizë;

14. Programi i besnikërisë tuaj.Fotografitë

Ekskluzivitet. Furrë buke e preferuar. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë