1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Automatike crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Servis makinash crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. TEXX Service Premium - ambiente dhe biznes gardian

Ekskluzivitet. TEXX Service Premium - ambiente dhe biznes gardian

firstNjë tarifë fillestare: 5000 $
moneyKërkohen investime: 10000 $
royaltyMbretër: 3 %
timeShpagim Numri i muajve: 5
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 10
homeNumri i njësive të privilegjuara: 1
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2004
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2015
firstKategoria: Servis makinash, Shërbimi i makinave të mallrave, Shërbim veturash me vetëshërbim, Riparim makinash, Riparim automjetesh, Riparim kamioni, QENDRA

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Dëshironi të filloni biznesin tuaj sa më shpejt dhe me lehtësi të jetë e mundur?

Një ofertë unike nga rrjeti i qendrave të ndërrimit të vajit të Shërbimit TEXX - një biznes i gatshëm i gatshëm nën markën tonë. Nuk keni nevojë të kërkoni ambiente, të bëni riparime, të zgjidhni punonjës, të kaloni nëpër procedura komplekse miratimi. Ne e bëmë atë për ju!

Ne do t'ju ofrojmë me:

dhomë e pajisur plotësisht.

reklamat në natyrë që kanë kaluar të gjitha miratimet.

stafi i punonjësve të trajnuar.

baza e akumuluar e klientëve.

Për të filluar një biznes, thjesht duhet të nënshkruani një marrëveshje dhe të paguani një tarifë të njëhershme. Brenda një muaji do të bëheni pronar i një qendre të ndryshimit të vajit.

Madhësia e pagesës së njëhershme varet nga numri i stacioneve të punës, disponueshmëria e pajisjeve dhe madhësia e shërbimit të makinës. Përveç pagesës së njëhershme, franshizuesi paguan qiranë për ambientet me tarifa nën vlerën e tregut.

Tashmë të pajisur plotësisht dhe gati për t'u transferuar te partnerët e tyre të rinj Shërbimet e automobilave në Mozyr dhe Grodno. Qytetet e tjera janë në radhë.

Sot, blerja e ekskluzivitetit TEXX Service Premium është e mundur me një hua në kurriz të Bankës së Zhvillimit të Republikës së Bjellorusisë OJSC me kushte preferenciale.

Kompania jonë ofron mbështetje të vazhdueshme për partnerët e saj si pjesë përbërëse e të gjithë rrjetit: nga një listë e gatshme e furnizuesve të pajisjeve dhe materialeve deri tek mekanizmat e punës për tërheqjen dhe mbajtjen e klientëve. Sistemi i Shërbimit TEXX, i ndërtuar ndër vite, ndihmon pronarët e bizneseve të menaxhojnë me sukses biznesin e tyre.

Përfitimet e bashkimit me markën e Shërbimit TEXX:

Njohja e markës.

Trajnim gjithëpërfshirës dhe certifikim i personelit.

Qendra e thirrjeve falas dhe shërbimi ndaj klientit.

Shërbime falas të departamentit të marketingut.

Burim i fuqishëm i internetit (faqe).

Sistemi CRM.

Kushtet e veçanta për blerjen e vajrave dhe filtrave që nuk janë në dispozicion për stacionet e zakonshme të shërbimit.

Nëse keni dëshirë për të filluar një biznes fitimprurës, nuk duhet të bllokoheni aty ku ekziston mundësia për të filluar menjëherë duke përdorur përvojën tonë. Le të punojmë së bashku për të realizuar ëndrrat tuaja.Fotografitë

Ekskluzivitet. TEXX Service Premium - ambiente dhe biznes gardian. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë