1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Sportive crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Sporti crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Klub fitnesi crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. ECOfitness

Ekskluzivitet. ECOfitness

firstNjë tarifë fillestare: 9000 $
moneyKërkohen investime: 15000 $
royaltyMbretër: 250 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2016
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Sporti, Klub fitnesi

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

A ju pëlqen një mënyrë jetese e shëndetshme?

Jeni aktiv, aventurier dhe doni të keni biznesin tuaj?

A ju pëlqen t'i bëni njerëzit përreth jush të shëndetshëm dhe të lumtur?

Atëherë ekskluziviteti i EKOfitness © fitness club është pikërisht ajo që ju nevojitet!

Bashkohuni me ekipin EKOfitness ©:

Hapni klubin tuaj të fitnesit, bëhuni pronar i një biznesi të suksesshëm që sjell shëndet dhe gëzim për njerëzit!

"Pluset" kryesore të ekskluzivitetit EKOfitness ©.

Formati i një klubi fitnesi "afër shtëpisë";

Sipërfaqe e vogël e lokaleve me qira - deri në 120 sq. m;

Ekskluziviteti më buxhetor i klubit të fitnesit: 24,435 dollarë duke përfshirë një sërë trainerësh hidraulikë që bëhen pronë juaja;

Marketingu unik për të tërhequr dhe mbështetur klientët, i cili ju lejon të ktheni shpejt investimin tuaj dhe të merrni një fitim të qëndrueshëm;

Mbështetje, trajnim, shoqërim i pronarit të një klubi fitnesi në të gjitha fazat nga momenti i blerjes së një ekskluziviteti deri në hapjen e një klubi fitnesi dhe 3 muaj "pas hapjes";

Ekskluziviteti është përgatitur dhe përshtatur plotësisht, të gjitha aspektet e të bërit biznes në Bjellorusi merren parasysh;

Të gjitha proceset e biznesit janë formuar dhe strukturuar;

Një markë moderne dhe e suksesshme (libri i standardeve të biznesit, libri i markës, materialet e marketingut, programet e trajnimit dhe mbështetjes dhe shërbimit).

Ekskluziviteti i parë në Bjellorusi me një sistem të zhvilluar dhe të zbatuar të trajnimit gjithëpërfshirës për njerëzit me aftësi të kufizuara.

Publik i synuar i gjerë: Klientët mund të stërviten me të gjithë familjen.

Asistencë për pronarin e një klubi fitnesi në trajnim dhe edukim.

Pronarit të klubit të hapur të fitnesit EKOfitness © i sigurohet një gamë e gjerë programesh stërvitore. Të gjitha udhëzimet, materialet dhe skriptet e nevojshme individuale do të sigurohen për t'ju ndihmuar të kuptoni procesin e menaxhimit; përfitime që mbuluan absolutisht të gjitha qoshet e fshehura të zhvillimit të klubit të fitnesit.

Në këtë situatë, do të ketë një ndjenjë të fortë patronazhi dhe mbështetje të vazhdueshme.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë