1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. veshje crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Këpucë për fëmijë crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Dyqan rrobash dhe këpucësh crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
 9. Ekskluzivitetet e biznesit janë të lira nën 50000 dollarë crumbs arrow
 10. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
 11. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Shagovita

Ekskluzivitet. Shagovita

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 50000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 14
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 28
homeNumri i njësive të privilegjuara: 2
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1997
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2014
firstKategoria: Këpucë për fëmijë, Dyqan rrobash dhe këpucësh, Dyqan këpucësh për fëmijë, Veshje dhe këpucë për fëmijë, Dyqan online i veshjeve dhe këpucëve

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Fabrika e Këpucëve Mogilev ka prodhuar këpucë për fëmijë që nga viti 1977 dhe është një nga prodhuesit më të mëdhenj të këpucëve në Republikën e Bjellorusisë. Përvoja e grumbulluar gjatë viteve të punës, një njohuri e qartë e nevojave të audiencës sonë të synuar dhe një zgjedhje kompetente e hapësirës me pakicë, na kanë lejuar të bëhemi një nga udhëheqësit në tregun e shitësve të këpucëve për fëmijë. Marka tregtare shagovita është e njohur jo vetëm në tregun bjellorus, por edhe në Rusi, Kazakistan, Ukrainë dhe vendet baltike. Për momentin, kompania ka hapur 28 dyqane me pakicë në Bjellorusi me një sipërfaqe shitje prej 3400 m2 dhe dyqane jashtë Bjellorusisë - në Rusi dhe Letoni nën sistemin e ekskluzivitetit.

Ne e dimë që këpucët e duhura janë baza e shëndetit të fëmijës, prandaj, stilistët më me përvojë të modës punojnë në hartimin e këpucëve tona në mënyrë që të marrin parasysh të gjitha tiparet antropometrike të zhvillimit të këmbës së një fëmije. Dhe para se të hyjë në prodhim, secili model i nënshtrohet testimit shtesë:

E sipërme - 100% Lëkurë e vërtetë.

Rreshtim - 100% lëkurë origjinale, lesh, lesh.

Shtrojë e saktë anatomike.

Dizajn i veçantë që rregullon në mënyrë të sigurt këmbën.

Tavë italiane me cilësi të lartë.

Dizajn elegant dhe ngjyra të modës.

Strategjia jonë:

analiza e tregut vendor (vendndodhja, konkurrentët, struktura e kostos, të ardhurat mesatare dhe fuqia blerëse);

ndarjen e njohurive tona në fushën e këpucëve për fëmijë me një partner të ri;

sigurimi i ndërveprimeve me strukturat shagovita;

vëmendje maksimale ndaj nevojave të ndryshme lokale (moda, tendencat, klima, sezonaliteti, nevojat specifike, zakonet e blerjes).

Brenda kuadrit të Marrëveshjes së Bashkëpunimit, shagovita i siguron Franchisee -s një Paketë Franchise për kohëzgjatjen e marrëveshjes, e cila përmban konceptin e plotë të aktiviteteve të biznesit të ofruara nga kompania. Paketa standarde e ekskluzivitetit përfshin:

markë tregtare.

njohuri

udhëzime operacionale (përfshirë Njohuritë për Produktin, Standardet e Shërbimit ndaj Klientit, Parimet e Merchandising Visual).

mbështetje nga kompania brenda kuadrit të Sistemit të Franchising.

Mbështetja e franshizorit:

vlerësimi sipërfaqësor i hapësirës me pakicë (vendndodhja), analiza e konkurrencës dhe parashikimi i të ardhurave të dyqaneve;

analiza kosto-përfitim dhe nevojat për financim;

monitorim periodik i marrjes së fondeve (para në dorë);

mundësia e porosisë shtesë të bestsellerëve;

dërgesa një herë në javë;

ndihmë e kualifikuar në hapjen e një dyqani nga departamenti: operimi, magazina dhe tregtia vizuale shagovita;

mbikëqyrje, ndihmë komerciale dhe operacionale në punën e përditshme;

trajnimi i personelit (menaxher) në rrjetin e shitjeve në Bjellorusi;

trajnime periodike në fushën e: njohjes dhe njohjes së produktit, teknologjisë me pakicë (shërbimi ndaj klientit), tregtimit vizual, parimeve të përgjithshme të dyqanit;

mbështetje e vazhdueshme "on-line" në të gjitha aspektet e menaxhimit tregtar dhe administrativ;

vizita periodike nga Shefi i Departamentit.

Partneri ynë ideal:

një kompani ose individ me cilësitë e biznesit të një drejtuesi dhe dëshirë për të ndërtuar një përvojë afatgjatë të planit të biznesit në pakicë (preferenca u jepet kompanive që drejtojnë marka të ndryshme të modës);

disponueshmëria e lokaleve, hapësira me pakicë në qendrat tregtare dhe rrugët tërheqëse të qytetit;

zona optimale e dyqanit: 60-80 m2;

punonjësit e Partnerit janë të orientuar drejt klientit, të gatshëm për të punuar në një nivel të lartë;

pozicion i mirë financiar për të menaxhuar biznesin dhe për të siguruar stabilitetin e tij.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë