1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Bleni për ëmbëlsira crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Dyqan me pakicë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Punëtor i ushqimit të kuq

Ekskluzivitet. Punëtor i ushqimit të kuq

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 6000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 9
homeNumri i njësive të privilegjuara: 80
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1900
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2015
firstKategoria: Bleni për ëmbëlsira, Dyqan me pakicë, Blini ëmbëlsira dhe bukëpjekës, Supermarket

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

OJSC Krasny Pischevik është një ndërmarrje moderne ëmbëltore e Republikës së Bjellorusisë, me traditën e saj dhe historinë e pasur. Për shumë vite, produktet e kompanisë kanë pëlqyer si të rriturit ashtu edhe klientët më të vegjël.

Ndërmarrja është e specializuar në prodhimin e produkteve të marmelatës pastile (marshmallow, marmelatë, marmelatë "përtypëse"), halva luledielli dhe kikiriku, karamele, dragee, ëmbëlsira. Lista e asortimentit përfshin më shumë se 140 lloje. Kapaciteti prodhues na lejon të prodhojmë më shumë se 21 mijë tonë produkte ëmbëlsirash në vit.

Të gjitha produktet janë prodhuar sipas teknologjive klasike duke përdorur lëndë të para natyrore, prandaj ato kanë shije unike, vlera ushqyese dhe biologjike. Formulimet e produkteve të ëmbëlsirave përfshijnë përbërës që rrisin rezistencën e trupit të njeriut ndaj faktorëve të pafavorshëm mjedisor.

Të gjithë mund të zgjedhin një delikatesë për shije, në një paketë të bukur ose sipas peshës. Por cilësia e lartë e produkteve ka qenë dhe mbetet e pandryshuar. "Besnikëria ndaj cilësisë, besnikëria ndaj traditave është parimi kryesor i Krasny Pischik.

Të gjitha produktet janë prodhuar duke përdorur teknologji klasike duke përdorur lëndë të para natyrore. Ndërmarrja prodhon: marshmallow; halva; dragee; reçel; kafe, karamele me pelte dhe trupa të rrahur.

Smbëlsirat nga OJSC "Krasny Pischevik" janë një zgjedhje e shkëlqyeshme për të gjithë ata që preferojnë produkte të mirë dhe me cilësi të lartë. Ftojmë të gjitha palët e interesuara të bashkëpunojnë.

Ekskluziviteti i kompanisë merr:

- ndërgjegjësim i lartë i markës;

- mbështetje sistematike për ekskluzivitetin në të gjitha fazat e krijimit dhe funksionimit të dyqanit;

- ndihmë në përzgjedhjen e lokaleve, trajnim të personelit të shitjeve, rekomandime për vendosjen e mallrave në dyqane;

- formuar një rreth klientësh besnikë;

- një produkt i kërkuar;

- logjistikë efikase e furnizimit.

Me produktet e SHA "Krasny Pischevik" gëzimi dhe humor i mirë do të vijnë në shtëpinë tuaj!

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë