1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Ëmbëltore crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Dyqan me pakicë crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
 10. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
 11. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Kommunarka

Ekskluzivitet. Kommunarka

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 12000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 10
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 18
homeNumri i njësive të privilegjuara: 5
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1905
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2016
firstKategoria: Ëmbëltore, Dyqan me pakicë, Furra-ëmbëltore, Dyqan karamele, Kafe-ëmbëltore, Supermarket

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Shoqëria Aksionare e Hapur Joint "Kommunarka" ka nderin t'ju ofrojë një mundësi unike për të hapur dhe operuar me sukses shitore me pakicë mbi bazën e ekskluzivitetit.

Puna në ekskluzivitetin Kommunarka ju lejon të organizoni një projekt biznesi nën një markë të mirënjohur me një histori njëqind vjeçare, duke përdorur sistemin dhe mbështetjen e prodhuesit më të madh të ëmbëlsirave.

Kommunarka OJSC është një nga udhëheqësit në tregun e ëmbëlsirave në Republikën e Bjellorusisë.

Cilësia e produkteve të ëmbëlsirave nën emrin e markës "Kommunarka" vlerësohet jo vetëm në Bjellorusi, por edhe jashtë saj. Ndërmarrja furnizon produkte në Rusi, SHBA, Izrael, Gjeorgji, Kazakistan, Turkmenistan, Mongoli, Gjermani, Republikën Çeke, Qipro, Emiratet Arabe.

Nga momenti i themelimit të tij deri më sot, vetëm lëndët e para natyrore janë përdorur në prodhimin e produkteve të ëmbëlsirave në ndërmarrje dhe kryhet i gjithë cikli i përpunimit të kokrrave të kakaos, i cili lejon sigurimin e cilësisë më të lartë të produkteve. Fabrika i kushton vëmendje të veçantë azhurnimit të asortimentit.

Kommunarka sot bashkon një rrjet dyqanesh të markës, i cili përfshin më shumë se 15 objekte, si dhe një numër partnerësh që shesin produktet e prodhuesit.

Motoja jonë është: “Përmes cilësisë dhe sigurisë së produkteve në cilësinë e jetës - jetë cilësore, produkte cilësore! ".

Markë Kommunarka vit deklaron veten denjësisht në ushqim dhe ëmbëltore ekspozita kombëtare dhe ndërkombëtare, të tilla si të gjitha karamele në Çikago, teori në Këln, Ushqimit Botërore në Moskë, Prodexpo në Moskë. Minsk dhe ngjarje të tjera.

Për momentin, fabrika ka katër punëtori kryesore: punëtori karamele Nr.1, punëtori karamele Nr.2, punëtori karamele Nr.3 dhe një punëtori çokollate. Smbëlsirat, çokollata, karamel, pluhur kakao - e gjithë kjo prodhohet nga Kommunarka.

Kommunarka është një markë e njohur, e njohur në mesin e konsumatorëve, me besnikëri të formuar. Produktet e kompanisë janë në kërkesë të vazhdueshme.

Reklamimi i gjerë dhe aktiviteti i marketingut promovon markën në tërësi, duke pasur një efekt pozitiv në punën e rrjetit të saj të markës dhe shitoreve të ekskluzivitetit.

Përparësitë tona:

Vetëdija e lartë e markës.

Një gamë e gjerë produktesh përfshin më shumë se 200 lloje të produkteve të ëmbëlsirave.

Përditësimi i vazhdueshëm i asortimentit të ndërmarrjes, duke marrë parasysh ndryshimin e tendencave të tregut.

Këto janë vetëm lëndë të para me cilësi të lartë të përdorura në prodhimin e ëmbëlsirave.

Rrethi i formuar i klientëve besnikë.

Logjistikë efikase e furnizimit.

Mbështetja e partnerëve:

Sigurimi i materialeve reklamuese dhe POS.

Sigurimi i rafteve të markës për çokollatë dhe karamele me shumicë.

Vendosja e informacionit në lidhje me promovimet e vazhdueshme në faqen e internetit të Kommunarka OJSC.

Një franshizë mund të bëhet një organizatë dhe një sipërmarrës individual.

- Një franshizë e mundshme për të lidhur një kontratë duhet të ketë ambiente - nga 30 sq. m., i përshtatshëm për vendosjen e një objekti të tregtisë me pakicë për produktet e ëmbëlsirave, në një vend me trafik të lartë (rrugë me trafik të lartë këmbësorësh, qendra tregtare dhe argëtuese).

-

Ju duhet të keni fondet tuaja për investimin fillestar në shumën prej të paktën 30% të shumës minimale të investimit. Isshtë e mundur të financohet lehtësia në kurriz të produkteve të kreditit të bankave për zhvillimin e projekteve të ekskluzivitetit.

Kërkesat e detyrueshme:

- aktiviteti,

- dëshira për të zhvilluar një projekt biznesi,

- besnikëria ndaj markës.Fotografitë

Ekskluzivitet. Kommunarka. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë