1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Sportive crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Sporti crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Klub fitnesi crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitetet e biznesit janë të lira nën 50000 dollarë crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. FitCurves

Ekskluzivitet. FitCurves

firstNjë tarifë fillestare: 36100 $
moneyKërkohen investime: 50000 $
royaltyMbretër: 650 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 0
homeNumri i njësive të privilegjuara: 5000
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1992
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 1995
firstKategoria: Sporti, Klub fitnesi

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

FitCurves ka revolucionarizuar industrinë e fitnesit me modelin e saj novator të biznesit, sistemin e pazakontë të marketingut dhe, më e rëndësishmja, performancën! Për të qëndruar në trajektoren e rritjes së fuqishme dhe ndikimit gjithnjë në rritje, kompania ka përmirësuar konceptin e saj dhe ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për ata që kujdesen për shëndetin dhe bukurinë e tyre.

Në Bjellorusi, FitCurves është bërë një komunitet miqësor dhe aktiv i grave që jo vetëm vizitojnë klubet e fitnesit dhe marrin pjesë në projekte bamirësie, por janë gjithashtu bartës të një kulture të re të një stili jetese të shëndetshëm. Kredoja e kompanisë: "Një familje e shëndetshme varet nga unë". Kjo do të thotë që duke zhvilluar një zakon të vetëdijshëm për të ushtruar dhe ushqyer siç duhet sipas sistemit FitCurves, gratë automatikisht ndikojnë në familjet, miqtë, të njohurit, punonjësit e tyre, duke u mësuar atyre aftësi të shëndetshme dhe vlera të reja. Dhe më e rëndësishmja, ata i përcjellin njohuritë e tyre brezit të ri.

Miliona gra në Bjellorusi, falë FitCurves, jo vetëm që do të bëhen të shëndetshme dhe të lumtura, por së bashku me ne, ata do të jenë në gjendje të sjellin ndryshimet më të mira në vendin e tyre dhe të krijojnë një kulturë të re të shëndetit për brezat e ardhshëm të grave.

Nëse ndani vlerat e kompanisë, bashkohuni me FitCurves - hapni klubin tuaj dhe bëhuni pronar i biznesit tuaj të suksesshëm dhe pjesë e Komunitetit global FitCurves!

Blerja e një ekskluziviteti FitCurves sot është padyshim vendimi më i mirë që do të merrni ndonjëherë. Modeli ynë i provuar i biznesit është shumë efikas dhe i dizajnuar për të maksimizuar kthimin tuaj nga investimi.

5 përfitimet e ekskluzivitetit FitCurves.

1. Metoda e suksesshme dhe e dëshmuar e të bërit biznes.

Një model që e ka dëshmuar veten në 92 vende të botës. Renditur në Librin e Rekordeve Guinness si rrjeti i ekskluzivitetit me rritjen më të shpejtë dhe ekskluzivitet me kthimin më të shpejtë të investimit.

2. Trajnimi sistematik i specialistëve, bazuar në një metodologji dhe program të veçantë mësimor, i cili është zhvilluar nga specialistë në fushën e kineziologjisë, fiziologjisë, mjekësisë dhe dietologjisë.

Mbështetje sistemike e Partnerëve në përgatitje për hapjen e klubit, mbështetje dhe ndihmë në hapjen e klubit. Sistemi i vazhdueshëm i trajnimit për partnerët, menaxherët dhe specialistët.

3. Sistemi i unifikuar i mbështetjes së informacionit përmes mediave në internet, mediave masive, programeve të marketingut të korporatave.

Softuer për menaxhimin e biznesit, rrjedhën e klientëve, personel.

Marketingu unik dhe efektiv, duke kontribuar në zhvillimin intensiv të klubit, duke lejuar që në muajin e parë të tërheqë 200 anëtarë aktivë në një mënyrë jetese të shëndetshme, deri në 6 muaj - 500 anëtarë aktivë, gjë që gjithashtu ndikon pozitivisht në zhvillimin e mëtejshëm të biznesit dhe hapja e klubeve të mëposhtme.

4. Strategjia e zhvillimit të suksesshëm. Si rezultat: 23 klube janë hapur në Bjellorusi që nga viti 2012.

5. Qëllimet strategjike: 150 klube në Bjellorusi. Hapja e klubit të parë për 30,000 banorë. Strategjia e zhvillimit të kompanisë bazohet në zbatimin në të gjitha klubet e Programit të Menaxhimit të Peshave, trajnime në stilin e vallëzimit, programin e trajnimit Art of Being Being Happy, zhvillimin e botimeve të korporatave dhe projekteve televizive, si dhe forcimin e programeve të mbështetjes sociale.Fotografitë

Ekskluzivitet. FitCurves. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë