1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Pica crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Të zbritshme të mëdha deri në 100,000 dollarë crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Buzëqeshje pica

Ekskluzivitet. Buzëqeshje pica

firstNjë tarifë fillestare: 15000 $
moneyKërkohen investime: 100000 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 18
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 15
homeNumri i njësive të privilegjuara: 14
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1998
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2012
firstKategoria: Ushqim, Pica, Piceri, Fabrika e picave, Dorëzimi i picave

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Pizza Smile është një restorant i formatit më modern dhe unik.

Për më shumë se 6 vjet, rrjeti i picerisë Pizza Smile ka kënaqur banorët e Bjellorusisë me pjatat e saj të shijshme, brendësinë komode, shërbimin e shpejtë dhe stafin e vëmendshëm i cili di të krijojë një mjedis të rehatshëm për secilin Vizitor. Zgjedhja e ushqimit dhe pijeve tërheq me larminë dhe çmimet e arsyeshme.

Në piceri mund të shijoni pica dhe makarona të shijshme të përgatitura në traditat më të mira italiane. Për dashamirët e kuzhinës evropiane, ekziston një përzgjedhje e gjerë e mezeve, supave, mishit të pjekur në skarë, pulave dhe enëve të peshkut. Gjithashtu, të gjitha institucionet e zinxhirit përgatisin pjatat e kuzhinës tradicionale japoneze dhe dreka të shijshme dhe të përzemërta biznesi.

Duke hapur picerinë Pizza Smile, ju merrni:

E drejta për të përdorur markën tregtare të regjistruar Pizza Smile;

Organizimi i aktiviteteve nën një markë që ka fituar besnikëri të lartë në mesin e konsumatorëve bjellorusë;

Plani financiar me përcaktimin e pikës së shlyerjes së projektit;

Mbështetje në të gjitha fazat e veprimtarisë;

Rekomandime kur zgjidhni një dhomë;

Trajnimi fillestar i punonjësve të franshizës në bazë të restoranteve ekzistues Pizza Smile;

Sigurimi i një "Udhërrëfyesi biznesi", i cili përshkruan në detaje algoritmet për drejtimin e një biznesi restorantesh, si në fazën fillestare ashtu edhe gjatë gjithë periudhës së funksionimit;

Konsultime të shpejta për të gjitha çështjet e veprimtarisë;

Monitorimi i cilësisë së produkteve dhe shërbimeve, dhënia e rekomandimeve për përmirësimin e shërbimit në restorantet e franshizës;

Ofrohet mundësia e pjesëmarrjes në kapitalin e franshizorit në krijimin e një prize ekskluziviteti;

Shtë e mundur të sigurohet një hua për të organizuar një prizë ekskluziviteti Pizza Smile.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë