1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Ëmbëltore crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Dyqan me pakicë crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
 10. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
 11. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Lodisse

Ekskluzivitet. Lodisse

firstNjë tarifë fillestare: 400 $
moneyKërkohen investime: 7000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 2
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1996
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Ëmbëltore, Dyqan me pakicë, Furra-ëmbëltore, Dyqan karamele, Kafe-ëmbëltore, Supermarket

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Kompania e ëmbëlsirave "Lodiss" LLC është një prodhues i madh bjellorus i një game të gjerë të produkteve të ëmbëlsirave, i cili zë një pozicion drejtues në këtë fushë.

Kompania merr pjesë rregullisht në ekspozitat më të mëdha të ushqimit dhe ëmbëlsirave. Marka Lodiss vlerësohet jo vetëm nga klientët, por edhe nga ekspertë profesionistë. Avantazhi kryesor i kompanisë është përdorimi i vetëm përbërësve natyralë. Të gjitha produktet e ëmbëlsirave përputhen me standardet ndërkombëtare të ushqimit. Vetëm teknologjitë e përparuara evropiane dhe pajisjet inovative përdoren në prodhim.

Kompania ofron një gamë të gjerë prej më shumë se 100 ëmbëlsirash, duke i lejuar të gjithëve të zgjedhin ëmbëlsirat sipas shijes së tyre: biskota bollgur, si me dhe pa aditivë; lloje të ndryshme të ëmbëlsirave me xhenxhefil, përfshirë kek me xhenxhefil me krem me një larmi mbushjesh të shijshme dhe natyrale; ëmbëlsirat orientale; ëmbëlsirat e miellit për çdo shije; bukë me xhenxhefil të pikturuar me dorë.

Çdo franshizë merr:

Një model financiar për zhvillimin e një plani biznesi për projektin tuaj individual.

Asistencë në vlerësimin dhe zgjedhjen e një vendi për një shitore me pakicë.

Rekomandime për formimin e asortimentit parësor.

Kontaktet aktuale të furnizuesve të produkteve të lidhura, aftësia për të përdorur zbritje në rrjet.

Testimi mujor i mallrave, duke ofruar pozicionet më të mira.

Trajnimi i personelit, rekomandime për algoritmin për kërkimin dhe përzgjedhjen e personelit.

Sigurimi i materialeve POS, rekomandime për kanalet promovuese.

Postimi i informacionit në lidhje me prizën e franshizës në faqen e internetit dhe në rrjetet sociale.

Një udhëzues hap pas hapi me udhëzime dhe standarde pune.

Konsultimi dhe mbështetja në punën aktuale, konsultimet e një menaxheri personal.

Kërkesat themelore për kandidatët:

disponueshmëria e lokaleve të përshtatshme nga 20 sq. m

disponueshmëria e fondeve të veta për investimet fillestare.

dëshira për të punuar dhe fituar.

besnikëria ndaj markës.

Kompania ju ofron kushtet më të favorshme:

Ekskluziviteti sigurohet me tarifat minimale të ekskluzivitetit.

Shtyrja e pagesës për produktet e dorëzuara - deri në 30 ditë.

Pagesa me këste për pajisjet e blera është e mundur.

Shuma e përafërt e investimit në pajisjet e objektit tregtar është 7,000 dollarë.

Periudha e shlyerjes së investimit është deri në 1 vit.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë