1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. bukuria crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Sallon crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Berberka borodach

Ekskluzivitet. Berberka borodach

firstNjë tarifë fillestare: 4500 $
moneyKërkohen investime: 22000 $
royaltyMbretër: 200 $
timeShpagim Numri i muajve: 8
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 10
homeNumri i njësive të privilegjuara: 213
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2015
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2016
firstKategoria: Sallon, Sallon bukurie, Sallon, Parukeri për fëmijë, Dyqan berberi, SPA, Studio, Flokët, Një prerje flokësh

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Salloni për rruajtjen dhe flokët për burra BORODACH është një biznes fitimprurës në një segment premtues të tregut të sektorit të shërbimeve që nuk kërkon përvojë në parukeri. Që nga dita e parë e bashkëpunimit, kompania gradualisht ju transferon të gjitha njohuritë që ju nevojiten për të organizuar siç duhet punën e berberit tuaj "BORODACH". Falë përvojës së specialistëve, ekskluzivitetet e BORODACH punojnë me sukses në Rusi. Ju mund ta verifikoni këtë thjesht duke vizituar një nga sallonet e zinxhirit.

Blini ekskluzivitetin "BORODACH" dhe bëhuni pjesë e kompanisë, bashkohuni me ekipin e drejtuesve!

Një paketë e detajuar ekskluziviteti përfshin:

-Pranimi i dokumenteve parësore dhe bashkëngjitja tek një menaxher personal.

-Ndihmoni në përzgjedhjen e lokaleve. Analiza e lokaleve së bashku me menaxherin në mënyrë që të zgjidhni opsionin më të suksesshëm për funksionimin e suksesshëm të sallonit.

- Zgjidhje të gatshme për të gjitha çështjet ligjore që lidhen me hapjen dhe punën, të cilat do t'ju lejojnë të zgjidhni formën organizative më të përshtatshme për ju.

-Nënshkrimi i kontratës kryesore.

-Përgatitja e një projekti projektimi të përshtatshëm për ambientet tuaja.

-Përbërja e vlerësimeve dhe vizatimeve të ndërtimit. Ndihmoni në gjetjen e një kontraktori për një kompani ndërtimi.

- Formimi i një liste të blerjeve të nevojshme me çmimet më tërheqëse ekskluzivisht për franshizuesit tanë.

-Ndihmë në rekrutimin e stafit dhe kryerjen e punëtorive trajnuese për berberët.

-Planifikimi dhe organizimi faqe pas hapi i kompanisë tuaj reklamuese.

-Hapja zyrtare e berberit tuaj "BORODACH" me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të zyrës qendrore dhe berberëve profesionistë.

-Mbështetje e vazhdueshme gjatë gjithë partneritetit. Ekipi ynë do të punojë me ju për t'ju ndihmuar në të gjitha çështjet e të bërit biznes.Pse është "BORODACH" një biznes i rëndësishëm dhe fitimprurës?

- Koha minimale e hapjes.

- Plan biznesi individual i projektit, duke marrë parasysh çmimet për shërbimet, kostot e qirasë dhe pagat e punonjësve.

- Shlyerje e shpejtë dhe e parashikueshme - 8 - 10 muaj. Parashikimi nga përvoja e më shumë se 60 salloneve të hapura.

- Mbështetje për biznesin tuaj në të gjitha fazat, përfshirë mbështetjen e një salloni të hapur - Stili i korporatës "BORODACH" dhe një dizajn i vetëm i lokaleve, duke krijuar një atmosferë unike për vizitorët.

- Partnerët furnizues që ofrojnë zbritje në pajisje dhe për franshizuesit.

- Një strategji e verifikuar e marketingut dhe një grup i plotë i materialeve reklamuese, i cili ju lejon të rrisni ndjeshëm bazën e klientëve tuaj.

- Aplikacioni celular "BORODACH", sistemet CRM dhe ERP, duke ju lejuar të kontrolloni llogaritjen e rasteve në sallonin tuaj nga kudo në botë.

- Linja e vet e kozmetikës, duke lejuar rritjen e ndërgjegjësimit për markën BORODACH, rritjen e diferencës së shërbimeve të ofruara dhe konkurimin me prodhuesit kryesorë të kozmetikës, të cilët gjithashtu përfaqësohen në rrjet.

Kompania drejtohet nga një zyrë qendrore për punën me partnerët, e cila monitoron tregun çdo ditë dhe siguron informacion të azhurnuar për të gjithë franshizuesit në lidhje me tendencat dhe tendencat e modës në industrinë e berberit. Franchisees pajisen me:

- Reja e njohurive "Menaxhimi i një kompanie shërbimi", e përpiluar në bazë të përvojës së grumbulluar gjatë gjithë periudhës së ekzistencës së kompanisë, përvojës së punonjësve dhe konkurrentëve.

- Baza e njohurive për stafin, përfshirë bazat e artit të berberit.

- Mbështetje dhe ndihmë në promovimin e biznesit në ofrimin e shërbimeve.

- Konsultime të kualifikuara dhe materiale trajnimi mbi marketingun dhe reklamimin - Trajnim në mënyra për të tërhequr çdo kategori qytetarësh në qytetin tuaj.

- Klasa master edukative nga mjeshtrat kryesorë të parukerisë.

Në fazën e parë të bashkëpunimit, franshizuesi duhet të studiojë tërësisht rajonin dhe zonën ku do të vendoset berberi. Njohja e auditorit tuaj të synuar dhe identifikimi i nevojave në një fazë të hershme do t'ju lejojë të punoni dhe zhvilloheni me sukses në sektorin e shërbimeve. Në procesin e hapjes së një berberi, do t'ju duhet të regjistroni një person juridik, me të cilin ekipi i zyrës qendrore do t'ju ndihmojë. Të kesh përvojë pune në një ekip ose të menaxhosh njerëz do të ndihmojë ndjeshëm në drejtimin e një biznesi, por edhe nëse nuk ka përvojë, nuk ka rëndësi! Ne do t'ju mësojmë gjithçka ndërsa punojmë së bashku. Në fakt, kushti kryesor dhe i vetëm për të punuar me "BORODACH" është dëshira për të filluar biznesin tuaj në fushën e shërbimeve. Dhe ne do t'ju ndihmojmë ta bëni atë të suksesshëm!Ekskluzivitet. Berberka borodach. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë