1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. bukuria crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Sallon crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. BARON BAR 12

Ekskluzivitet. BARON BAR 12

firstNjë tarifë fillestare: 6000 $
moneyKërkohen investime: 8200 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 7
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 2
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2014
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Sallon, Sallon bukurie, Sallon, Parukeri për fëmijë, Dyqan berberi, SPA, Studio, Flokët, Një prerje flokësh

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

BROW BAR 12 është kompania e parë Bjelloruse e specializuar në shërbimet e korrigjimit të vetullave.

BROW BAR 12 sot është:

• Markë e famshme;

• Formate të ndryshme të vetullave-nga mini-studio në sallon;

• Më shumë se 25,000 klientë në vit;

• Biznes fitimprurës i qëndrueshëm në një treg në rritje;

• Një grup efektiv shërbimesh dhe standarde të qarta të punës;

• Një ekip prej 20 profesionistësh;

• Programet e veta të trajnimit dhe zhvillimit për master;

• Puna me kozmetikë profesionale;

• Sisteme transparente të kontrollit dhe kontabilitetit të aktiviteteve.

E gjithë kjo lejon që BROW BAR 12 të mbetet lider në segmentin e saj që nga viti 2014 dhe të rrisë numrin e klientëve të rregullt!

Ekskluziviteti BROW BAR 12 do t'ju ndihmojë:

Filloni biznesin tuaj shpejt - kompania jep udhëzime të qarta dhe shoqëron të gjithë procesin.

Ulja e sasisë së investimit - kompania do të ndërmarrë zhvillimin e projektit, kërkimin e furnizuesve, trajnimin e stafit, vendosjen e proceseve dhe sistemeve.

Hapni një biznes nën një markë të mirënjohur - menjëherë do të merrni klientë besnikë.

Përfitoni nga përvoja e një kompanie të suksesshme - kompania i njeh kurthet dhe do t'ju ndihmojë të mos bëni gabime.

Mos u lini vetëm me çështjet aktuale - do të përfitoni nga ndihma dhe mbështetja e BROW BAR 12, si dhe nga të gjitha privilegjet e punës në rrjet.

Oferta BROW BAR 12 mund të jetë me interes për:

Njerëzit pa përvojë sipërmarrëse që duan të fillojnë një biznes fitimprurës në industrinë e bukurisë;

Pronarët e pronave që duan të marrin të ardhura aktive nga ambientet e tyre;

Artistët e kozmetikës që tashmë ofrojnë shërbime të ngjashme dhe duan të arrijnë një nivel të ri të biznesit të tyre;

Kompania ofron dy formate të shiritave të vetullave, ideale për ju:

-mini-studio (nga 16 sq. m., 2-3 mjeshtra);

- sallon studio (nga 40 sq. m., 5-6 mjeshtra).

Me ekskluzivitetin BROW BAR 12, ju merrni ndihmë nga profesionistë në fillimin e një biznesi, mbështetje të plotë të të gjitha proceseve të biznesit, dhe më e rëndësishmja - mundësi për të filluar biznesin tuaj, edhe nëse nuk keni përvojë sipërmarrëse!

Hapni në qytetin tuaj një studio të formatit të njohur botëror të shprehur për korrigjimin e vetullave!FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë