1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. veshje crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Veshje Grash crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Dyqan veshjesh crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Femër

Ekskluzivitet. Femër

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 10000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 18
homeNumri i njësive të privilegjuara: 8
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2004
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Veshje Grash, Dyqan veshjesh, Dyqan veshjesh për gra, Dyqan i gjërave, Dyqan veshjesh ekonomike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Ekskluziviteti i veshjeve të grave Femme i përket grupit të kompanive Lady-Tex. Historia e zhvillimit të saj të kompanisë "Lady-Tex" filloi në 2004 në Bjellorusi dhe pothuajse menjëherë u vendos në tregun rus si prodhues i pantallonave dhe fundeve me cilësi të lartë për gratë. Tani "Lady-Tex" është një kompani e madhe me objekte prodhimi në Bjellorusi, një nga udhëheqësit në segmentin e veshjeve për gratë në zyrë, stilin e jetës në qytet, si dhe kostume dhe veshje për një rast të veçantë.

Kompania synon të zgjerojë lidhjet e biznesit, veçanërisht me partnerët nga Rusia, ndjek tendencat kryesore të modës dhe përpiqet t'i bëjë produktet e saj interesante për një rreth konsumatorësh të përqendruar në veshje në modë, me cilësi të lartë dhe të përballueshme.

Kompania ofron dy mundësi për bashkëpunim në ekskluzivitetin Femme:

Formati STANDARD STORE:

Dyqan i pavarur: Në rrugët kryesore tregtare të qytetit, megjithatë ne preferojmë ndërtesat qoshe për më shumë dritare, një pamje më të mirë të dyqanit dhe të vendosura në kryqëzimin e rrjedhave të këmbësorëve.

Në qendrat tregtare të formatit të rrjetit: me një sipërfaqe prej të paktën 15,000 sq. M. të vendosura në rrugët qendrore të qytetit ose në qendër të një zone fjetjeje me një shkëmbim të transportit publik (në qytete nga 1 ml. njerëz). Në këtë rast, dyqani duhet të jetë i vendosur në katin e parë të qendrës tregtare.

Sipërfaqja e shitjes: 90-120 m2, në qytetet me një popullsi prej 50,000 ose më shumë.

Trafiku i përparmë: në rastin e një dyqani më vete, jo më pak se 1000 persona në orë. Në qendrën tregtare ka të paktën 500 audiencë të synuar (gra mbi 25 vjeç) në orë.

Formati i FLAGSHOP:

Dyqan i pavarur: në pazaret kryesore dhe rrugët arteriale të qytetit, ndërsa ne preferojmë ndërtesat qoshe të ofrojnë më shumë dritare, një pamje më të mirë të dyqanit dhe të vendosura në kryqëzimin e rrjedhave të këmbësorëve.

Në qendrat tregtare të formatit të rrjetit: me një sipërfaqe prej të paktën 40,000 sq. M. të vendosura në rrugët qendrore të qytetit ose në qendër të një zone fjetjeje me një shkëmbim të transportit publik (në qytete nga 1 ml. njerëz). Në të njëjtën kohë, dyqani duhet të jetë i vendosur jo më lart se kati i dytë i qendrës tregtare, për qendrat e mëdha tregtare rajonale, jo më të larta se kati i 3 -të.

Sipërfaqja e shitjes: 120-170 m2, në qytetet me një popullsi prej 200,000 ose më shumë.

Pasi të bëhet partner i kompanisë dhe të blejë ekskluzivitetin Femme, çdo franshizë merr mbështetje të plotë, e cila përfshin:

- një paketë të plotë dokumentesh, përfshirë një udhëzues për të bërë biznes;

- ndihmë në përzgjedhjen e lokaleve;

- projekt projektimi falas i dyqanit;

- dërgimi i drejtpërdrejtë i koleksioneve në çdo qytet në Rusi;

- leje për të përdorur markën tregtare;

- mundësia e kthimit të mallrave dhe shtyrjeve të favorshme të pagesave;

- planifikimi i promovimeve dhe shitjeve sezonale;

- trajnimi dhe zhvillimi profesional i personelit dhe shumë më tepër.

Femme është zgjidhja më e mirë kur keni nevojë për një kombinim optimal të çmimit dhe cilësisë. bëhuni partner i kompanisë Bjelloruse të veshjeve me cilësi të lartë Femme!Fotografitë

Ekskluzivitet. Femër. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë