1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Qendra e Fëmijëve crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Zhvillim i femijes crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Investime të vogla nën 4000 dollarë crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Basilion

Ekskluzivitet. Basilion

firstNjë tarifë fillestare: 30000 $
moneyKërkohen investime: 3000 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 3
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2014
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Qendra e Fëmijëve, Zhvillim i femijes, Qendra e zhvillimit të fëmijëve, Qendra e zhvillimit të fëmijëve me metoda të reja

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

2 arsye për të krijuar klubin tuaj argëtues për fëmijë:

- nuk është e zakonshme të kurseni për fëmijët,

- në vendin tonë, ka ende mungesë qendrash që organizojnë kohë të lirë me cilësi të lartë dhe të larmishme për fëmijët.

Cili është rrjeti i qendrave argëtuese për fëmijë BAZILLION:

- qendrat operative në Minsk, Brest, Mogilev;

- më shumë se 3 vjet punë të suksesshme;

- zgjidhje optimale për qendrat me zona dhe lokacione të ndryshme;

- vet ciklin e plotë të projektimit, porosisë dhe instalimit të pajisjeve;

- një sërë shërbimesh për fëmijë të moshave të ndryshme - atraksione, lojëra elektronike, animatorë, kafene, pushime;

- të gjitha sistemet e nevojshme për organizimin e punës efektive të personelit.

Përfitimet e ekskluzivitetit BAZILLION:

* punoni nën një markë të vetme që besohet nga klientët tanë.

* ulje e sasisë së investimit për hapjen e një qendre për fëmijë.

* aftësia për të hapur një qendër në ambiente me zona të ndryshme - për shkak të një grupi optimal dhe efektiv shërbimesh.

* zbatimi i projekteve individuale të gatshme - ne kujdesemi për të gjithë procesin e projektimit, pajisjeve, instalimit dhe fillimit të qendrës suaj.

* bashkëpunim me një ekip profesionistësh me përvojë në zgjidhjen e një game të gjerë çështjesh.

* standarde të larta shërbimi që synojnë kënaqjen optimale të nevojave të fëmijëve dhe prindërve.

Franshizuesi ynë merr:

* mbështetje e plotë në hartimin dhe krijimin e qendrës.

* ndihmë në vlerësimin dhe miratimin e vendndodhjes së qendrës.

* projekti individual i rënë dakord i qendrës.

* Furnizimi dhe instalimi i pajisjeve.

* standardet e projektimit, modelet për programet e reklamimit, paraqitjet e materialeve POS.

* pjesëmarrja në programet e reklamimit për të gjithë rrjetin.

* trajnim falas i stafit me praktikë në qendrat ekzistuese.

* ndihmë dhe mbështetje e vazhdueshme e një kuratori personal.

* Sistemi CRM për organizimin efikas të punës dhe kontrollit.

* udhëzues hap pas hapi i plotë për të bërë biznes.

* plan biznesi me llogaritjen e periudhave të shlyerjes dhe planet e zhvillimit për qendrën.

Ekskluziviteti ynë është optimal për qytetet e vogla, ku çështja e organizimit të kohës së lirë të fëmijëve është më e mprehta.

Ne do të ndihmojmë në negociatat me bankat në mënyrë që të marrim një hua për të hapur qendrën tonë BASILLION.

Ne do të ndihmojmë për të hapur një qendër argëtuese të kërkuar edhe për ata që nuk kanë pasur kurrë përvojë biznesi!

Ç'pritet më tej:

- Ju na dërgoni aplikimin tuaj,

- merrni përgjigje për të gjitha pyetjet e mbetura,

- vizitoni qendrat tona për të parë të gjithë "kuzhinën" e këtij biznesi,

- zgjidhni një vend për qendrën tuaj argëtuese BAZILLION,

- llogarisni sasinë e investimit në projekt duke përdorur planin tonë të biznesit,

- Ne nënshkruajmë një marrëveshje ekskluziviteti,

- ne biem dakord për projektin dhe orarin për hapjen e qendrës,

- ne trajnojmë stafin,

- ne fillojmë një program reklamimi,

- ne hapim qendrën dhe u japim gëzim fëmijëve!FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë