1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. Edukative crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijë crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Arsimi crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
 10. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
 11. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Fëmija Global

Ekskluzivitet. Fëmija Global

firstNjë tarifë fillestare: 15000 $
moneyKërkohen investime: 20000 $
royaltyMbretër: 7 %
timeShpagim Numri i muajve: 18
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 2
homeNumri i njësive të privilegjuara: 0
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2010
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2017
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Arsimi, Fëmijët e shkollës, Shtë një shkollë për fëmijë, Programimi i fëmijëve, Shkolla e programimit për fëmijë, Shërbimet arsimore, Trajnimi

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Bëhuni pjesë e rrjetit Global Child të klubeve arsimore ndërkombëtare!

Bashkohuni me një nga drejtuesit e arsimit jashtëshkollor në vendin tonë.

Sot Fëmija Global është.

:

- anëtar i shoqatës ndërkombëtare në fushën e arsimit ICEF;

- 7 vjet punë të suksesshme;

- më shumë se 10 programe unike për të zhvilluar potencialin e studentëve tanë;

- më shumë se 1500 të diplomuar që kanë përfunduar trajnimin;

- oferta për mosha të ndryshme - nga 6 muaj deri në 11 vjet;

- përzgjedhjen dhe trajnimin e mësuesve me përvojë dhe psikologëve të fëmijëve;

- një qasje individuale për secilin fëmijë në çdo fazë.

Programet Globale të Fëmijëve bazohen në metodologjinë unike të Sistemit Arsimor Dygjuhësor. Klubi gjithashtu ofron një mundësi për nxënësit e shkollës që të studiojnë një gjuhë të huaj në Angli, Maltë, Spanjë dhe vende të tjera, duke krijuar rrjete partnere për të vazhduar arsimin e tyre në forma të ndryshme.

Kompetenca kryesore është zhvillimi i potencialit personal që nga fëmijëria. Global Child ka të drejtën ekskluzive për të përdorur modelin e autorit për diagnostikimin dhe zhvillimin e potencialit personal të fëmijëve.

Sektori i arsimit po zhvillohet në mënyrë dinamike sot, ky është një segment me një rritje të qëndrueshme të kërkesës. Global Child ka të gjithë përbërësit e një biznesi të suksesshëm: vlerat e përbashkëta, një koncept tërheqës, një ekip pasionant, qasje efektive për të bërë biznes. Partnerët e kompanisë marrin udhëzime dhe standarde të hollësishme që mbulojnë të gjitha aspektet e aktiviteteve të shkollave të zhvillimit të fëmijëve, si dhe programe dhe metoda unike të trajnimit të autorëve.

Sipas programit të ekskluzivitetit, secili partner merr.

:

- plani individual i biznesit dhe orari për hapjen e klubit;

-algoritme dhe teknologji hap pas hapi për hapjen e një klubi;

- standardet e pajisjeve dhe dizajnit të klubit;

- sisteme për përzgjedhjen dhe trajnimin e personelit, ndihmë në vlerësimin e kandidatëve kryesorë;

- arsimim dhe trajnim falas i personelit, programe të trajnimit të korporatave dhe certifikim të personelit;

- programe trajnimi për të gjitha grupet e nxënësve;

- materiale metodologjike dhe didaktike për organizimin e përditshëm të punës së klubit;

- modele të gatshme për organizimin e aktiviteteve për të tërhequr dhe mbajtur klientët;

- një udhëzues për të bërë biznes me procese biznesi të gatshme në të gjitha fushat e veprimtarisë;

- ndihma e një kuratori personal.

Ekskluziviteti ynë është një përvojë afatgjatë dhe zgjidhjet më të mira nga profesionistë të kualifikuar në fushën e tyre!

Kërkesat për një partner GlobalChild.

:

- përpjekja për të zhvilluar potencialin e fëmijëve;

- gatishmëria për të ndjekur standardet Globale të Fëmijëve;

- motivim të lartë dhe saktësi në cilësinë e shërbimeve të ofruara;

- Ambjente që plotësojnë standardet Globale të Fëmijëve dhe shumën e kërkuar për investimin fillestar;

- dëshira dhe aftësia për të punuar në grup.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë