1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Shërbimet crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Prona crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. RE / MAX

Ekskluzivitet. RE / MAX

firstNjë tarifë fillestare: 10000 $
moneyKërkohen investime: 20000 $
royaltyMbretër: 6 %
timeShpagim Numri i muajve: 6
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 5
homeNumri i njësive të privilegjuara: 7000
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1973
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 1975
firstKategoria: Prona, Agjenci të pasurive të patundshme

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

RE / MAX LLC (RE / MAX LLC) u themelua 40 vjet më parë në Denver, Colorado, SHBA dhe aktualisht operon në më shumë se 90 vende të botës. Që nga janari 2014, RE / MAX ka ardhur në Republikën e Bjellorusisë.

RE / MAX është një kompani me famë botërore dhe e besueshme e pasurive të paluajtshme. Më shumë se 7,000 zyra funksionojnë në më shumë se 90 vende, duke punësuar rreth 120,000 agjentë të pasurive të patundshme.

Ekskluziviteti RE / MAX.

RE / MAX është një kompani ekskluziviteti në të cilën çdo zyrë dhe degë është e pavarur, por respekton rreptësisht rregullat e përgjithshme të kompanisë, kushtet e punës dhe bashkëpunimit, kodi moral dhe etik respektohet.

RE / MAX u siguron franshizave të saj një model biznesi të gatshëm, të provuar me mbështetje të plotë gjatë gjithë periudhës së funksionimit të tij, duke i lejuar secilit anëtar të këtij rrjeti të përfitojë nga përdorimi i imazhit dhe markës së një kompanie ndërkombëtare.

Duke u bashkuar me RE / MAX, ju bëheni anëtar i një rrjeti të suksesshëm ndërkombëtar që me të drejtë mund të quhet lider në tregun ndërkombëtar të pasurive të paluajtshme. Me ne ju merrni besim në biznesin tuaj, një pozicion solid në tregun e pasurive të paluajtshme, dhe që nga dita e parë e bashkëpunimit fitoni famë ndërkombëtare.

Si një franshizë RE / MAX në Bjellorusi, ju keni akses në bazën e të dhënave të pasurive të paluajtshme të agjencive RE / MAX në të gjithë botën.

Ju jeni duke blerë një ekskluzivitet 5-vjeçar të rinovueshëm.

Përfitimet e punës me RE / MAX:

- Aftësia për të punuar "për veten" nën një markë të famshme botërore.

- E drejta për të përdorur markën tregtare.

- Mbështetje e vazhdueshme e biznesit.

- Qasje në një platformë të vetme GryphTech (GrifTech), duke shërbyer dhe bashkuar rrjetin e agjencive RE / MAX në të gjithë botën.

- Rritja dhe zhvillimi i vazhdueshëm i rrjetit RE / MAX.

Platforma e informacionit GryphTech (GrifTech).

GryphTech është një kompani kanadeze që zhvillon zgjidhje të zgjuara biznesi.

Një Platformë e vetme që shërben dhe bashkon rrjetin e agjencive RE / MAX në të gjithë botën.

Secili pjesëmarrës ka mundësitë e veta:

Për një agjent - mundësi për të krijuar profilin e tyre, për të përmirësuar njohuritë e tyre duke hyrë në RU (Universiteti RE / MAX (Universiteti RE / MAX)), marrin pjesë në trajnime online;

Për blerësin dhe shitësin - aftësia për të zgjedhur një agjent;

Për menaxherin - aftësia për të ndjekur statistikat e shitjeve për të gjithë anëtarët e rrjetit RE / MAX, puna e secilit agjent.Ekskluzivitet. RE / MAX. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë
arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë