1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Shërbimet crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Pastrim kimik crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive kryesore mbi $ 100,000 crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Pressto

Ekskluzivitet. Pressto

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 157000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 36
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 50
homeNumri i njësive të privilegjuara: 400
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1994
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 1997
firstKategoria: Pastrim kimik

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Ekskluziviteti spanjoll i pastruesve dhe lavanderi filloi operacionet në Madrid në 1994. Deri më sot, kompania ka promovuar me sukses konceptin e saj të biznesit në 23 vende në pesë kontinente, dhe tani i vendos vetes detyrën e zhvillimit të rrjetit të saj në tregun Bjellorus.

Pressto.

ndan.

Bjellorusia si një treg premtues për një model biznesi të konsoliduar siç është Pressto, ku shërbimet me cilësi të lartë po rriten vazhdimisht në kërkesë. Në këtë fazë të zhvillimit të tregut të ekskluzivitetit në Bjellorusi, kërkesa për shërbime lavanderi dhe pastrimi kimik po rritet.

Pse ekskluziviteti Pressto.

- investimi më i mirë në biznes.

Pjesë e suksesit të madh të Presstos.

shpjegohet në mënyra të ndryshme: nga zgjidhjet unike për secilin lloj pastrimi kimik deri në përshtatjen e disa shërbimeve në një lavanderi. Kompania Pressto.

ofron një koncept të ri biznesi të bazuar në risi të vazhdueshme dhe procese kërkimore.

Përveç shërbimeve të pastrimit të thatë, Pressto.

ofron shërbime të reja, të tilla si riparimi dhe pastrimi i këpucëve, përpunimi i lëkurës, riparimi i aksesorëve (çanta, cadra, rripa).

Aktualisht Pressto.

kërkon për franshizuesit kryesorë në Bjellorusi në mënyrë që të pozicionojë markën si një lider në tregun e lavanderi dhe pastrimit kimik. Duke blerë një ekskluzivitet kryesor, ju mund të zhvilloni markën Pressto.

nën dyqanet e veta ose të nën-franshizuara.

Kompania po kërkon një sipërmarrës të suksesshëm, mundësisht me përvojë në menaxhimin e ekipit dhe mundësitë fillestare të investimit të kërkuara.

Nëse mendoni se modeli i biznesit të ekskluzivitetit Pressto.

plotëson të gjitha interesat tuaja, përfaqësuesit e kompanisë do të jenë të lumtur të takohen me ju për një diskutim më të detajuar të bashkëpunimit të mëtejshëm!

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë
arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë