1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Qendra edukative për fëmijë crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Zhvillim i femijes crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Investime të vogla nën 4000 dollarë crumbs arrow
  9. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Shkallë

Ekskluzivitet. Shkallë

firstNjë tarifë fillestare: 4500 $
moneyKërkohen investime: 4000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 6
homeNumri i njësive të privilegjuara: 9
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2006
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2013
firstKategoria: Qendra edukative për fëmijë, Zhvillim i femijes, Fëmijët e shkollës, Shtë një shkollë për fëmijë, Programimi i fëmijëve, Shkolla e programimit për fëmijë, Qendra e zhvillimit të fëmijëve, Qendra e zhvillimit të fëmijëve me metoda të reja

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Qendra e zhvillimit të fëmijëve Lesenka është një botë mrekullish dhe përrallash, zbulimet dhe njohuritë e para për foshnjën. Në klasat e zhvillimit të hershëm të fëmijërisë, fëmijët tregojnë talentet dhe krijimtarinë e tyre dhe pasurojnë botën e tyre emocionale.

Klasat mbahen në mini-grupe sipas tre programeve kryesore arsimore, të gjithë fëmijëve u kushtohet vëmendje maksimale, dhe mësuesi zgjedh një qasje individuale për secilin fëmijë.

Çfarë merr ekskluziviteti Lesenka për një tarifë të njëhershme:

ndihmë në organizimin e një qendre të zhvillimit të fëmijëve (kërkesat për ambientet, planin e hapjes, listën e pajisjeve, pajtueshmërinë me kërkesat rregullatore dhe teknike, materialet dhe përfitimet me çmime të reduktuara, organizimi i punës);

plan biznesi për qendrën për dy vjet;

ndihmë në përzgjedhjen dhe vlerësimin e personelit;

trajnimi dhe trajnimi praktik i personelit në bazë të qendrave ekzistuese;

një program unik trajnimi që formon një avantazh konkurrues;

mbështetje e vazhdueshme;

programe promovimi dhe marketingu;

formimi i besnikërisë së klientit dhe kërkesës ekzistuese;

azhurnimi dhe azhurnimi i proceseve arsimore, programeve, planeve, organizimit;

trajnim i avancuar i personelit;

markë - është e rëndësishme që ndërsa rritet rrjeti, të ketë një markë të vërtetë të fortë.

Kërkesat për qendrën e trajnimit në rajonet e Bjellorusisë:

disponueshmëria e lokaleve të përshtatshme;

krijimin e një imazhi pozitiv të qendrës së trajnimit dhe promovimin e saj në territorin e saj;

tërheqjen dhe kërkimin e klientëve të qendrës.FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë