1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Dyqan mallrash crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Franshizë me investime të vogla deri në 20000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Eurocover

Ekskluzivitet. Eurocover

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 10800 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 5
homeNumri i njësive të privilegjuara: 63
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2010
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2015
firstKategoria: Dyqan mallrash, Dyqan online i mallrave, Dyqan mallrash kineze

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Ekskluziviteti EUROCECHOL është një mundësi për të filluar biznesin tuaj fitimprurës me investime minimale! Blerësi juaj i mundshëm jeton pas çdo dere, sepse është e vështirë të imagjinohet një zyrë, apartament, shtëpi, dacha, kafene apo restorant pa mobilje të veshur me susta.

Një shembull i thjeshtë i llogaritjes së kapacitetit të tregut për Eurocovers në qytetin tuaj:

Le të themi se popullsia e qytetit është 300,000 njerëz, familja mesatare është 4 persona. Gjithsej: 75,000 familje.

Sipas parashikimeve më pesimiste, vetëm 2% e familjeve do të bëhen klientët tuaj brenda një viti, që është 1.500 kontrolle.

Çeku mesatar në dyqanet tona është 123 dollarë, 184,300 dollarë në shitjet mesatare vjetore, ose 15,360 dollarë në muaj.

2% e ardhshëm do të bëhen blerësit tuaj për vitin e ardhshëm, dhe cikli i përsëritur i blerjeve për Eurocovers është mesatarisht 3-5 vjet.

Franchise Eurocover është:

1. Produkt ekskluziv.

Kompania është shpërndarësi ekskluziv i Eurocovers në Rusi.

Politika e ekskluzivitetit lejon vetëm një dyqan për 300,000 - 400,000 banorë.

Ju do të bëheni shitësi i vetëm i Eurocovers në qytetin tuaj!

2. Shlyerje e shpejtë.

Qarkullimi mesatar mujor i prizës është 15 360 dollarë amerikanë. Mesatarisht, periudha e shlyerjes për një dyqan është 12 muaj.

3. dyqan i nivelit evropian.

Kompania do të zgjedhë një hapësirë me pakicë për ju, ne do të marrim zbritje dhe preferenca nga pronari.

Do të zhvillojë një projekt dizajni për dyqanin.

Do të japë rekomandime për matricën e produktit.

4. Konkurrenca e ulët.

Mbulesat e mobiljeve janë një produkt i ngrohtë në tregun e tekstilit.

Mund të jeni të sigurt që mbulesat Euro shiten vetëm në dyqanin tuaj.

5. Pragu i ulët i hyrjes.

Fillimi i investimeve nga 10 800 USD.

Pa tarifa të njëhershme, honorare.

6. Mbështetje për biznesin tuaj nga një franshizor.

Reklamimi në kanalet federale.

Trajnimi i personelit, në formatin e uebinareve dhe në zyrën qendrore të kompanisë.

Reklamimi në kanalet federale.

Dorëzimi i pandërprerë dhe në kohë i mallrave.

Mbështetje marketingu për biznesin tuaj.

Projekti i dyqanit të ekskluzivitetit u zhvillua nga një nga zyrat kryesore të projektimit në Rusi.

• Pjesa e brendshme përdor hije pastel që janë më të këndshmet për perceptimin e audiencës së synuar të dyqanit.

• Zgjidhja arkitekturore krijon një atmosferë komode, duke e bërë dyqanin të rehatshëm dhe tërheqës për vizitorin.

• Planogrami dhe matrica e produktit janë përmirësuar nga përvoja shumëvjeçare dhe janë testuar nga specialistë dhe partnerë.

Ekskluziviteti EUROCHOL është:

Marka dhe produkti po fitojnë me shpejtësi popullaritet në mesin e popullatës.

Një mundësi për një sipërmarrës për të hapur një biznes profesional, të lyer mirë, fitimprurës.

Organizimi sistematik i punës së rrjetit partner të mobiljeve mbulon sallonet në Federatën Ruse në përputhje të plotë me standardet dhe teknologjitë e tregtisë të zinxhirit tonë të markës së dyqaneve Eurocovers.

Standardet uniforme të dizajnit dhe shërbimit të dyqaneve, matrica e unifikuar e produktit dhe sistemi i shërbimit.Fotografitë

Ekskluzivitet. Eurocover. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë