1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
 2. Ekskluzivitet. Për fëmijë crumbs arrow
 3. Ekskluzivitet. veshje crumbs arrow
 4. Ekskluzivitet. Rrobat e foshnjës crumbs arrow
 5. Ekskluzivitet. Dyqan veshjesh crumbs arrow
 6. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
 7. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
 8. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
 9. Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë crumbs arrow
 10. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
 11. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
 12. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. La compagnie des petits

Ekskluzivitet. La compagnie des petits

firstNjë tarifë fillestare: 2500 $
moneyKërkohen investime: 30000 $
royaltyMbretër: 225 $
timeShpagim Numri i muajve: 18
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 100
homeNumri i njësive të privilegjuara: 150
calendarViti i themelimit të kompanisë: 1990
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 1995
firstKategoria: Rrobat e foshnjës, Dyqan veshjesh, Dyqan veshjesh për fëmijë, Veshje për fëmijë nga Turqia, Dyqan online i veshjeve për fëmijë, Dyqan veshjesh dhe lodrash për fëmijë, Dyqan i gjërave, Dyqan veshjesh ekonomike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Marka e fëmijëve LDCP (La Compagnie de Petits - përkthimi i emrit "në shoqërinë e fëmijëve") është një markë e segmentit masiv të kompanisë franceze H3M SAS, e shpërndarë ekskluzivisht në dyqanet e markave që funksionojnë nën modelin e ekskluzivitetit.

Ka më shumë se 250 dyqane të markës LDCP në botë (dyqanet e kësaj marke janë të hapura në Francë, Itali, Spanjë, Zvicër, Gjermani, Belgjikë, Kinë, Hong Kong, Afrikën e Jugut, etj.). Në Rusi, dyqani i parë u hap në shtator 2015 në Krasnodar, në Moskë në dhjetor 2015.

Kushtet e punës.

Veshjet e markës LDCP shiten në dyqanet e markave, nuk shpërndahen në dyqanet me shumë marka dhe në internet. Modeli i biznesit është një ekskluzivitet. Dizajni i dyqanit është rreptësisht në përputhje me konceptin e kompanisë dhe furnizohet në bazë të gardianit. Sipërfaqja minimale e dyqanit është 60 sq. m

Në rajone, kompania ofron një ekskluzive për qytetin (ose rajonin).

Prodhimi i pajisjeve tregtare është i certifikuar nga marka dhe mund të shitet në Rusi.

Çmimi mesatar i blerjes është 3-15 euro.

Përfitimet e punës me LDCP.

Ofertë unike: ekskluzive për qytetin ose rajonin në mungesë të produkteve të markave në internet dhe dyqane me shumë marka.

Rrobat shiten vetëm në dyqanet e markave.

Kompania kryen 2-3 dërgesat e para të mallrave pa hapur një dyqan të markës për të testuar produktin, kërkesën dhe cilësinë.

Bilanci i përsosur i çmimit të rangut të mesëm dhe cilësisë së lartë.

Dyqani dhe koleksionet janë krijuar si butik, sipas parimit të pamjes totale. Të gjitha materialet e marketingut, udhëzuesit dhe rekomandimet jepen për dizajnin e dyqanit.

Asistencë në të gjitha fazat - nga hartimi i një modeli biznesi financiar për kushtet tuaja deri në hapjen e drejtpërdrejtë të një dyqani.

Mbështetje profesionale nga marka gjatë gjithë funksionimit të dyqanit - vizita të rregullta të specialistëve, klasa master në Francë për menaxhimin e dyqaneve, menaxhimin e asortimentit, analizën e inventarit dhe ndihmë në zvogëlimin e stoqeve.Fotografitë

Ekskluzivitet. La compagnie des petits. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë