1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Kafene crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Asnjë pagesë fillestare e shumës crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. JU KAFE

Ekskluzivitet. JU KAFE

firstNjë tarifë fillestare: 0 $
moneyKërkohen investime: 5000 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 2
homeNumri i njësive të privilegjuara: 1
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2014
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2014
firstKategoria: Kafene, Kafene familjare, Kafene për vetë-shërbim

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Përfitimi ekonomik:

Investime të ulëta për bizneset e mesme.

Produkte shumë margjinale.

Biznesi i qëndrueshëm ndaj ndryshimeve sezonale.

Staf i vogël.

Likuiditeti i institucionit.

Dinamika pozitive e treguesve ekonomikë që në muajt e parë të punës.

Udhëzime hap pas hapi për hapjen e një institucioni.

Produktet kryesore të institucionit:

1. Lista e kafesë (përzierje kafeje e pjekjes së vet).

2. Çajrat e autorit.

3. Smoothie të autorit.

4. Kakao.

5. Sanduiçe të autorit.

Sistematizimi i institucionit.

Automatizimi i plotë i institucionit.

Qasje nga kudo në botë.

Analizë e gjerë e treguesve të institucionit.

Njoftimi për mungesën e mallrave në depon e ndërmarrjes.

Sistemi i besnikërisë së klientit.

Sistemi bonus për mysafirët.

Baza e klientit.

Individualiteti i institucionit.

Mbi 40 receta ekskluzive produktesh.

Specializimi i gjerë i punonjësve.

Një libër ekskluziv i brendit i brendshëm, i cili bashkon të gjitha institucionet.

Trajnimi i stafit, bazuar në shkollën tonë barista.

Kontroll sistematik i cilësisë së të gjitha ndërmarrjeve.

Pajisje elegant, shumë efikase dhe ekonomike.

Orari i hapjes së ndërmarrjeve nga 8 në 23 orë, ose 24/7.

Mundësia e organizimit të shpërndarjes, e kufizuar nga zonimi.

Një reputacion ideal për cilësinë e ndërmarrjeve në territorin e Republikës së Bjellorusisë.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë