1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. veshje crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Veshje Grash crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Dyqan veshjesh crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: më shumë se 20 vjet crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Periudha e shpagimit të ekskluzivitetit është më shumë se 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. BIZZARRO

Ekskluzivitet. BIZZARRO

firstNjë tarifë fillestare: 12000 $
moneyKërkohen investime: 26000 $
royaltyMbretër: 3 %
timeShpagim Numri i muajve: 18
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 11
homeNumri i njësive të privilegjuara: 50
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2000
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2000
firstKategoria: Veshje Grash, Dyqan veshjesh, Dyqan veshjesh për gra, Dyqan i gjërave, Dyqan veshjesh ekonomike

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Përparësitë kryesore të punës me.

ekskluzivitet me BIZZARRO:

Produkti ofrohet për shitje dhe komision!

Ju kurrë nuk do të keni një produkt jolikuid të mbetur.

Koncept i plotë biznesi.

Ne do t'ju sjellim të gjithë teknologjinë e shitjes së produkteve tona.

Franshizës i është dhënë e drejta ekskluzive për të tregtuar në qytetin e tyre.

Ne nuk krijojmë konkurrencë midis partnerëve tanë.

Një zbritje shtesë prej 15%, ose punoni sipas kushteve të një marrëveshjeje komisioni.

Ne u japim partnerëve tanë franchisee mundësinë për të fituar më shumë se të gjithë klientët tanë të tjerë në mënyrë që të paguajnë investimet e tyre në hapjen e dyqaneve më shpejt.

Asortimenti i ri vjen çdo javë.

Furnizimi i rregullt javor i produkteve të reja në dyqanet e markave tona i lejon ata të duken gjithmonë të freskët, u mëson klientëve të vizitojnë dyqanet më shpesh dhe të interesohen për produkte të reja.

Seri të vogla produktesh.

Ne përpiqemi të prodhojmë saktësisht aq sa shesim në një muaj. Kjo i bën gjërat tona unike dhe i mëson klientët të mos shtyjnë blerjet nga ne për një kohë të gjatë.

Kthim 100% i produktit.

Ne punojmë me kushtet e shitjes dhe komisionit dhe bëjmë një kthim 100% të mallrave.

Dërgesa e produkteve brenda 24 orëve nga data e marrjes së porosisë tuaj.

Ne përpiqemi të punojmë shumë shpejt, duke ju shpëtuar juve dhe veten nga koha e humbur. Si rezultat, paratë tuaja funksionojnë në mënyrë më efikase, qarkullimi i mallrave rritet.

Mbështetje për reklamim, marketing dhe PR.

Specialistët tanë do të sigurohen rregullisht që dyqani juaj të duket gjithmonë "i gjallë" dhe tërheqës, në mënyrë që trafiku të rritet dhe numri i klientëve të rregullt të rritet.

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë
arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë