1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Shërbimet crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Agjensi turistike crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. E drejta ekskluzive me kosto të ulët deri në 2000 $ crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Pa pagesë të familjes mbretërore crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Oranjet

Ekskluzivitet. Oranjet

firstNjë tarifë fillestare: 3000 $
moneyKërkohen investime: 1500 $
royaltyMbretër: 0 $
timeShpagim Numri i muajve: 6
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 14
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2011
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2014
firstKategoria: Agjensi turistike, Agjenci turistike, Turizmi, Dyqan kuponësh të minutës së fundit

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Oranjet është një rrjet agjencish udhëtimi në Bjellorusi. Ne kemi një pozicion të fortë në tregun e turizmit në Bjellorusi.

kompania daton në 2011.

15 zyra funksionale deri më sot.

më shumë se 50 njerëz tashmë punojnë për kompaninë.

ne kemi dërguar mbi 1000 turistë me pushime.

Përparësitë kryesore të ekskluzivitetit:

Pragu i ulët për hyrje në biznes. Nuk ka nevojë t'i paguani një përqindje të madhe institucioneve të kreditit dhe, në përputhje me rrethanat, rreziqet që lidhen me investimin e parave në një biznes fitimprurës janë minimizuar;

Trajnim falas në shkollën e turizmit Oranjet dhe kushte të veçanta për trajnimin e punonjësve (Kompania partnere në organizimin e trajnimit është një ekip punonjësish profesionistë të operatorëve kryesorë turistikë dhe agjencive turistike të Bjellorusisë, mësues universitar të specialiteteve të specializuara të turizmit, me më shumë se 5 vjet e përvojës në fushën e turizmit dhe përvojë të gjerë në të udhëtimit personal).

Fitueshmëria e lartë e biznesit të turizmit në përputhje me të gjitha rregulloret dhe udhëzimet;

Arritja e një auditori të gjerë të synuar përmes disponueshmërisë së propozimeve për të gjitha kategoritë e popullsisë;

Teknologjitë moderne të TI -së që ju lejojnë të kontrolloni dhe menaxhoni proceset e biznesit;

Teknologjitë moderne të burimeve njerëzore në punë dhe trajnimin e punonjësve. Rezultati: rritje e profesionalizmit dhe produktivitetit të punonjësve;

Fleksibilitet, lëvizshmëri, gatishmëri e vazhdueshme për dialog nga ana e kompanisë menaxhuese;

Natyra afatgjatë e partneritetit.

Duke zgjedhur "Franchise Oranjet", ju merrni:

Duke punuar nën markën e mirënjohur Oranjet. Përdorimi i markës në dizajnin e jashtëm, si dhe në prodhimin e çdo produkti në përputhje me standardet e përcaktuara të Brandbook Oranjet;

Fushatë reklamuese e fuqishme, e konsoliduar brenda planit të medias, mbështetje e plotë e informacionit;

Udhëzime për identitetin e korporatës, si dhe zhvillimin e dizajnit - paraqitjet e të gjitha llojeve të materialeve reklamuese (kartat e biznesit, fletushka, shenja, stenda, etj.);

Kuti postare të markës;

Trajnim në shkollën e menaxherëve;

Mbështetje ligjore, kontabël dhe teknike;

Sistemi i kontrollit të cilësisë dhe standardet uniforme të punës;

Mundësia për të përmirësuar kualifikimet e punonjësve, trajnimi nga e para;

Aftësia për të fituar dhe rritur komisioni;

Sigurimi i produkteve të markës;

Sigurimi prioritar i vendeve në turne reklamuese;

Një faqe në internet që lejon një turist të bëjë një përzgjedhje të shpejtë të një turneu dhe të urdhërojë një turne në një agjenci të rrjetit "Portokalli", vendndodhja e të cilit është më e përshtatshme për një turist;

Regjistrimi i faqes së agjencisë me fotografi të zyrës, menaxherët në seksionin "Ku të blini" në faqen e internetit të franshizorit;

Për çdo franshizë caktohet një menaxher personal.

Kushtet e bashkëpunimit:

1. Disponueshmëria e shumës së kërkuar të fondeve për investime;

2. Personeli: menaxherë profesionistë me përvojë në turizëm. Fillestarët duhet të kenë një arsim profesional ose një certifikatë të diplomimit në Shkollën e Turizmit Oranjet.

3. Zyra: ambientet në katin e 1 të banimit dhe zyrës janë duke u marrë në konsideratë.

ndërtesa me trafik të ngopur për këmbësorë, dhe me mundësi.

vendosja e sinjalistikës në natyrë. Zyrat në një qendër tregtare duhet të jenë në gjendje të krijojnë një hapësirë brenda zyrës. Sheshi.

zyra dhe kati mbi të parën bihet dakord individualisht;

4. Dizajni i jashtëm: shenjë e ndriçuar në natyrë. Pankartat, rrjetat, shtyllat, etj., Nuk janë shenjë, por janë të mirëseardhura.

si shtesë sipas standardeve të dizajnit të zyrës;

5. Dekorimi i brendshëm: hapësirë e pastër, e ndritshme, e rinovuar, e zbukuruar në stilin e korporatës Oranjet;

6. Kërkesat teknike: vende pune moderne, teknologjike, qasje në internet me shpejtësi të lartë, telefon, skaner;

7. Dëshira për tu rritur dhe zhvilluar në fushën e turizmit!

Duke blerë ekskluzivitetin Oranjet, së bashku me emrin ju merrni një biznes interesant, shumë fitimprurës, dinamik në zhvillim. Ju nuk do të keni nevojë të filloni gjithçka nga e para dhe vetë, sepse do të keni mundësinë të përfitoni nga përvoja, njohuritë dhe teknologjitë e grumbulluara tashmë që janë të afta të gjenerojnë më shumë fitime sesa kur punoni vetë.

Oranjet është një partner i besueshëm, në bashkëpunim me të cilin do të jeni pjesë e një ekipi të vetëm me detyra të përbashkëta dhe plane ambicioze. Duke përdorur përvojën tonë, ne do t'ju mësojmë se si të zhvilloni me sukses biznes në fushën e turizmit profesional!FotografitëA ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë