1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Kafene crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 4 deri në 10 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet i ekonomisë deri në 30000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Bacio nero

Ekskluzivitet. Bacio nero

firstNjë tarifë fillestare: 11000 $
moneyKërkohen investime: 22500 $
royaltyMbretër: 4 %
timeShpagim Numri i muajve: 12
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 5
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2011
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2014
firstKategoria: Kafene, Kafene familjare, Kafene për vetë-shërbim

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Përshkrimi i ekskluzivitetit nga franshizuesi:

Bacio Nero, duke krijuar një format dhe teknologji novatore, ofron produkte 100% Made in Italy, me një gamë të gjerë risish për mëngjes dhe drekë, si dhe ëmbëlsira të shijshme.

Bacio Nero ofron formate të ndryshme ekskluziviteti për qendrat e qytetit ose vendet me trafik të lartë, aeroportet, stacionet e trenit, qendrat tregtare dhe më shumë.

Përshkrimi i formateve:

1) Bacio Nero "Cafe Express" (zona e kërkuar me pakicë është 20-30 sq. M., Ofron lloje të ndryshme kafeje dhe briosh me mbushje të ndryshme. Koncepti është i përshtatshëm për hapësira të vogla të vendosura në zona me trafik të lartë, më afër shkollave / Zyrat / stacione hekurudhore / aeroporte).

2) Bacio Nero "makarona italiane" (zona e kërkuar e prizës është nga 30 sq. M., Makaronat përgatiten për dy deri në tre minuta para klientit).

3) Bacio Nero "Kafe" (zona e kërkuar e prizës është nga 30 sq. M., Ky format është një mini-kafene me ëmbëlsira dhe akullore).

4) Bacio Nero "Ice Cream Cafe" (zona e kërkuar e prizës është nga 30 sq. M.,).

5) Bacio Nero "All inclusive" (zona e kërkuar e prizës është nga 120-140 sq. M., Ky format përfshin të gjitha propozimet e mësipërme në një vend).Fotografitë

Ekskluzivitet. Bacio nero. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë