1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Ushqim crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Kuzhine crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Nje restorant crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet në kërkesë crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  8. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  9. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  10. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  11. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. USHQIMI WOKA ASIA

Ekskluzivitet. USHQIMI WOKA ASIA

firstNjë tarifë fillestare: 5000 $
moneyKërkohen investime: 7000 $
royaltyMbretër: 2 %
timeShpagim Numri i muajve: 8
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 6
homeNumri i njësive të privilegjuara: 10
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2004
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2014
firstKategoria: Kuzhine, Nje restorant, Restorant dhe kafene

Ekskluzivitet në kërkesë
Ekskluzivitet në kërkesë

Zinxhiri WOKA ASIA FOOD, tashmë i mirënjohur në Ukrainë, ka zbatuar me sukses një projekt për të popullarizuar dhe përgatitur kuzhinën pan-aziatike. Enët përgatiten në përputhje me të gjitha traditat e kuzhinës aziatike, në të njëjtën kohë, ne ishim në gjendje t'i përshtatnim me nevojat dhe dëshirat e ukrainasve.

Kuzhinieri i kompanisë mblodhi receta nga vende të tilla si Tajlanda, Japonia, Kina. Mjeshtrat e rrjetit tonë përgatisin salca të mrekullueshme që lënë një shije të veçantë delikate. Menyja kryesore gjithashtu përfshin rrotulla të njohura në mesin e konsumatorëve vendas. Asortimenti i pjatave të ofruara mund të ndryshohet, duke marrë parasysh veçoritë e secilës pikë individuale dhe vendndodhjen e saj.

Veçanërisht tërheqëse për markën është se është krijuar për segmentin e çmimeve të mesme të tregut. Biznesi mund të zhvillohet me sukses edhe në kushte të vështira krize - ne përpunojmë raportin cilësi -çmim deri në detajet më të vogla. Ne e kuptojmë se sa i rëndësishëm është ushqimi i shëndetshëm sot me një çmim të përballueshëm për njerëzit e zakonshëm.

Frymëzuar nga suksesi dhe perspektivat e reja, WOKA ASIA FOOD planifikon të zgjerohet në vendet e CIS duke përdorur një mjet të tillë si ekskluziviteti. Ne ofrojmë bashkëpunim interesant dhe efektiv.

Biznesi me WOKA ASIA FOOD mund të zhvillohet në disa mënyra:

Gjykatat e ushqimit në territorin e qendrave tregtare dhe argëtuese;

Formati i rrugës - shpërndarja e ushqimit në rrugë me ndihmën e një MAF të markës;

Restorant i veçantë në shkallë të plotë.

Duke vendosur të bëheni partneri ynë, ju do të merrni:

E drejta për të përdorur një markë dhe markë të regjistruar;

Aftësia për të përshkruar proceset e biznesit;

Një menu e gatshme për të cilën ofrohen kartat teknologjike dhe llogaritëse;

E drejta për të përshtatur menunë në përputhje me karakteristikat e prizës tuaj;

Libri i markës.

Për të lehtësuar punën e partnerëve tanë, ne:

Ne këshillojmë kur zgjidhni një dhomë dhe hapni një institucion;

Ne do të ndihmojmë në zhvillimin e një dizajni për objektin tuaj;

Në territorin e Ukrainës, ne ofrojmë ndihmë në përzgjedhjen e personelit;

Në fillim të projektit dhe në ditët e para pas hapjes, do të shoqëroheni nga ekipi ynë profesional;

Ne trajnojmë staf për ju;

Ne ofrojmë të gjithë përbërësit, boshllëqet dhe pajisjet e nevojshme;

Ne do t'ju ndihmojmë të organizoni shpërndarjen e ushqimit në qytetin tuaj;

Ne do t'ju lidhim me një shërbim të vetëm të ofrimit të kompanisë sonë në Ukrainë;

Ne do t'ju ndihmojmë të zhvilloni një program marketingu dhe ta zbatoni atë;

Ne do ta lidhim pikën tuaj me një sistem të përgjithshëm të kompjuterizuar të kontabilitetit;

Ne do të sigurojmë konsultimet e nevojshme për të gjitha aspektet operacionale përmes qendrës sonë të thirrjeve;

Ne do t'ju ndihmojmë të kontrolloni rregullisht cilësinë.Ekskluzivitet. USHQIMI WOKA ASIA. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë