1. Katalogu i ekskluzivitetit crumbs arrow
  2. Ekskluzivitet. Tregtimi crumbs arrow
  3. Ekskluzivitet. Alkooli crumbs arrow
  4. Ekskluzivitet. Dyqan markash crumbs arrow
  5. Ekskluzivitet. Sa kohë ka funksionuar organizata: 11 deri në 20 vjeç crumbs arrow
  6. Ekskluzivitet e shumës së përgjithshme crumbs arrow
  7. Ekskluzivitet. Zbritje e lirë deri në 10000 dollarë crumbs arrow
  8. Shitje ekskluziviteti me mbretër crumbs arrow
  9. Kthimi i ekskluzivitetit nga 4 muaj në 1 vit crumbs arrow
  10. Ekskluzivitet. Kërkohet: franshizë crumbs arrow
Ekskluzivitet. Bir Mir

Ekskluzivitet. Bir Mir

firstNjë tarifë fillestare: 1300 $
moneyKërkohen investime: 9800 $
royaltyMbretër: 1 %
timeShpagim Numri i muajve: 8
calendarKërkohet: Franshizë
homeNumri i ndarjeve vetanake: 1
homeNumri i njësive të privilegjuara: 24
calendarViti i themelimit të kompanisë: 2008
calendarViti i fillimit të aktiviteteve të franchising: 2008
firstKategoria: Alkooli, Dyqan markash, Dyqan alkooli, Alkoolike

Bir Mir.

është një zinxhir i dyqaneve të alkoolit që u shfaq në vitin 2010 me pjesëmarrjen e Pivtorg LLC.

Detyra kryesore në zhvillimin ishte krijimi i një rrjeti të madh të dyqaneve që shesin gjithçka të nevojshme për gatimin dhe prodhimin e birrës, dritës së hënës dhe verës në shtëpi.

Për momentin, menaxhmenti vendosi të zhvillojë ekskluzivitetin në dy mënyra - dyqanet personale të kompanisë dhe dyqanet e ekskluzivitetit.

Deri në fund të vitit 2010, Bir Mir kishte tashmë 39 personale.

dyqane dhe 28 degë.

ekskluzivitet dhe vazhdoi të fitojë popullaritet në tregun e alkoolit. Suksesi i zinxhirit qëndronte në një ofertë speciale për adhuruesit e birrës nga fabrikat e tyre të birrës që nuk janë filtruar.

Së shpejti, deri në vitin 2013, numri i degëve tashmë kishte shkuar mbi njëqind, dhe vetë dyqanet kishin një shumëllojshmëri të zgjeruar të mallrave. Llojet më të forta të alkoolit, verën e tërhequr dhe në shishe, ushqime të ndryshme, sushi dhe skarë iu shtuan birrës në rubinet.

Qëllimi kryesor për zhvillimin është krijimi i një kulture unike të pirjes së pijeve të birrës. Bazohet në zgjerimin e shpeshtësisë dhe arsyeve për blerjen e birrës, si dhe formimin e një shtrese besnike të klientëve vendas dhe të gjithë zinxhirit nga auditori i synuar.

Tani gjeografia e Bir Mir.

të caktuar nga 6 qytete kryesore nga pjesa qendrore e Federatës Ruse.

Ne posedojmë më shumë se 10 marka tregtare, jemi në kontakt të drejtpërdrejtë me të gjithë prodhuesit kryesorë. Ne përdorim teknologji të ndryshme IT për të përmirësuar cilësinë e produktit dhe proceset e prodhimit.

Shpesh, sekretet dhe misteret e proceseve të krijimit të birrës, djathit ose distilimit mund të shndërrohen në një hobi, dhe shpesh edhe në hapat e parë të biznesit tuaj.

Pavarësisht nga kërkesa në rritje nga klientët, konkurrenca mbetet e ulët për momentin, duke siguruar një shans për të gjithë pjesëmarrësit e rinj të tregut për të filluar një biznes dhe për të fituar para.Fotografitë

Ekskluzivitet. Bir Mir. Prezantimi me video

A ju pëlqeu kjo ofertë?


Ndani me miqtë tuaj ose ruani adresën e kësaj faqe për veten tuajInformacioni im personal

Ju mund ta shënoni këtë fjali me një figurë dhe të shkruani ndonjë shënim personal. Shtypja përsëri e fotos heq shenjën.
star
Te preferuarat
heart
une pelqej
postpone
Shiko me vone
question
Të dyshimtë
heart_no
Unë nuk e pelqej

Karakteret e mbetura: 500
ok Ruaj shënimin
Qasje premium për 30 ditë Mund të blini akses premium për të parë se çfarë mendojnë përdoruesit e tjerë për këtë reklamë


Krahasimi i ekskluziviteteve

add Shtojeni këtë ekskluzivitet në krahasim


Dëshironi të kontaktoni pronarin?

photo
Teksti i mesazhit*

Karakteret e mbetura: 500
email Shkruaj një letër


Ankohen për reklamën

Mesazh për administratën e faqes*

Karakteret e mbetura: 500
ok Bëni një ankesë


A keni parë më parë

arrow left Mbrapa
Nëse shihni një gabim gabimi, klikoni këtu për ta korrigjuar atë