1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. лепота crumbs arrow
 3. Франшиза. Масажа crumbs arrow
 4. Франшиза. Салон crumbs arrow
 5. Женска франшиза crumbs arrow
 6. Градска франшиза crumbs arrow
 7. Франшиза. Профитабилне, најисплативије франшизе crumbs arrow
 8. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
 9. Паушална франшиза crumbs arrow
 10. Франшиза са малим улагањима до 20000 долара crumbs arrow
 11. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
 12. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
 13. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ДАР ДАРИ

Франшиза. ДАР ДАРИ

firstПочетна накнада: 7000 $
moneyПотребна инвестиција: 20000 $
royaltyРоиалти: 7 %
timeПоврат. Број месеци: 8
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 25
calendarГодина оснивања компаније: 2015
calendarГодина почетка франшизних активности: 2015
firstКатегорија: Масажа, Салон, Салон за масажу, Козметички салон, Салон, Дечији фризер, Берберница, СПА, Студио, Коса, Фризура

Женска франшиза
Женска франшиза
Градска франшиза
Градска франшиза
Профитабилне, најисплативије франшизе
Профитабилне, најисплативије франшизе

Сами можете постати учитељ на сат времена у школи под брендом ДАР ДАРИ и примати врло велике приходе. Имајте на уму да неки од наших наставника зарађују много новца, али не мање од 30 000 рубаља. нето добит као додатни приход у корист вашег буџета, што је прилично пуно. Бренд назван ДАР ДАРИ пружа вам следеће могућности: да месечно примате приход који може износити најмање 350 000 рубаља. ; изврсна прилика за изградњу предузећа по моделу високе класе и у првих месец дана добити огроман приход, који ће износити најмање 500 000 руских рубаља. Посетилац ће видети визуелни резултат већ на првој сесији интеракције са вашом организацијом и одлучиће да вас поново контактира за услугу. Непрестано радимо на ажурирању оперисаних програма и примени према технологији, а наши мајстори са више од 10 година искуства помоћи ће вам да извршите корекцију тела или лица на највишем нивоу професионалности. Формирали смо висококвалитетну матрицу услуга, захваљујући којој ћете имати прилику да комуницирате са потрошачима на највишем нивоу професионалности. Ако сте представник компаније ДАР ДАРИ, увек морате нешто да урадите, јер је прилив купаца загарантован. Штавише, наше услуге не зависе од сезоне, имају висок ниво потражње: чак ни економска ситуација у држави не утиче у великој мери на проток посетилаца. Ако радите под брендом ДАР ДАРИ, користићете услуге нашег врхунског тима, а стручњаци ће вам пружити прилику да створите профитабилан студио у својој заједници. Можете добити високе стопе поврата на пословном пројекту, а ако су минималне, онда можете уживати у високом профитабилности и постићи кумулативни ефекат. Наши стручњаци имају висок ниво славе, захваљујући којем је сам бренд постао популаран. Такође одржавамо конференције и пружамо школске услуге. Као део посла са лепотом, одлучили смо питање где наћи висококвалификоване специјалисте. Реализујемо курсеве који вам омогућавају да естетику тела или лица примените на највишем нивоу професионалности, а истовремено ћете обезбедити спа третмане, разне комплексе естетског формата и друге програме, захваљујући којима ће ваши клијенти бити задовољни . Штавише, нећете морати да прођете било какве државне процедуре лиценцирања, јер то није потребно приликом интеракције са ДАР ДАРИ франшизом.

Процес отварања студија приликом примене ДАР ДАРИ франшизе:

у року од 48 дана моћи ћете да привучете нове потрошаче, што значи да ћете добити први приход. У првој фази спроводимо закључење уговора, затим се наплата наплаћује и врши се регистрација, која по правилу траје не више од 5 дана. У другој фази спроводите активности претраживања како бисте пронашли одговарајућу просторију, станарину или своју. И током 3. фазе извршите поправку и уређење пронађених просторија, а затим започните друге операције. Наиме, запошљавате запослене и такође их обучавате. Све се то дешава током 21. дана. У 4. фази почињете да се бавите промоцијом помоћу оглашавања које је покренуто на Интернету. Тада директно приступите отварању, извршите припремне мере, које трају 10 дана. Током 5. фазе извешћете свечано отварање, а масажни студио привући ће велики број потрошача, јер се у вашем месту продаје под брендом ДАР ДАРИ.

Повољна разлика између наше франшизе и других лепотних компанија је следећа:

пружићемо вам низак ниво такмичења, стога ћете у свом сегменту имати све шансе за успех. Масажа није превише висока у конкурентској ниши, за разлику од, на пример, шугаринга, педикуре и тако даље. Искориштавањем нашег бренда, који се назива ДАР ДАРИ, брзо ћете се придружити локалним лидерима и добити прилику да доминирате одабраним сегментом и привучете велики број потрошача, постајући доминантна организација у граду.

Информације о специјалистима:

у оквиру наше школе за обуку у индустрији лепоте постоји више од 40 000 мајстора који долазе из Комонвелта Независних Држава, а неки од њих могу постати ваши будући радници, што такође треба узети у обзир.

Радећи са нама, добијате апсолутно потпуну гаранцију да ћете имати снажан старт. Имамо временски проверене и доказане маркетиншке стратегије, захваљујући којима ћете имати огроман број евиденција, само морате неуморно радити на услузи свим купцима који су се пријавили, што ће обезбедити висок ниво профитабилности.

Можете се обратити нашој професионалној заједници да бисте добили потребне информације. На пример, ми смо стално ангажовани у креирању семинара, одржавамо конференције, комуницирамо и унутар наше заједнице, а поред тога ДАР ДАРИ непрестано организује састанке партнера, јер и ви бисте требали бити заинтересовани, баш као и ми, што је врло важан за успех предузећа.

Можете контактирати нашу маркетиншку агенцију која је у нашем власништву. Пружиће вам висококвалитетно покретање пројекта са минималним губицима и високим повратом улагања. Уз нашу помоћ можете да креирате своју веб страницу, оглашавате се на друштвеним мрежама, користите друге изворе промета, а ми ћемо вам помоћи да се на најбољи начин решите овог задатка, а истовремено нећете изгубити новац од оглашавања.

Обратите се нашем центру за обуку.Фотографије

Франшиза. ДАР ДАРИ. Видео презентација

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили