1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. Храна crumbs arrow
 3. Франшиза. Цафе crumbs arrow
 4. Франшиза. пица crumbs arrow
 5. Франшиза. Ресторан crumbs arrow
 6. Франшиза. Ресторан брзе хране crumbs arrow
 7. Франшиза. За мале градове, мала насеља, мали град crumbs arrow
 8. Франшиза. Мали бизнис crumbs arrow
 9. Франшиза. Колико дуго организација ради: 11 до 20 година crumbs arrow
 10. Паушална франшиза crumbs arrow
 11. Велика франшиза до 100.000 УСД crumbs arrow
 12. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
 13. Франшиза. Франшизе са брзом отплатом - за 1 месец crumbs arrow
 14. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Ланац кафића брзе хране Зхар-Пизза

Франшиза. Ланац кафића брзе хране Зхар-Пизза

firstПочетна накнада: 4000 $
moneyПотребна инвестиција: 98000 $
royaltyРоиалти: 4 %
timeПоврат. Број месеци: 0
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 40
calendarГодина оснивања компаније: 2003
calendarГодина почетка франшизних активности: 2003
firstКатегорија: Цафе, пица, Ресторан, Ресторан брзе хране, Породични кафић, Самопослужни кафић, Пиззериа, Фабрика пица, испорука пице, Ресторан и кафић, Ресторан брзе хране, Кафе брзе хране, Улична храна

За мале градове, мала насеља, мали град
За мале градове, мала насеља, мали град
Мали бизнис
Мали бизнис

„Хеат Пизза“.

је франшиза коју одмах можете отворити на територији вашег насеља. Овај бренд датира из 2003. године, а највиши ниво популарности има у региону Волге, као и у градовима и регионима регије Чернозем. Стварамо пиззу која има јединствене параметре укуса, поред тога, припрема се по посебном рецепту, који разликује марку Зхар-Пизза од конкурентских структура. Матрица асортимана уравнотежене природе омогућава оптимално деловање, истовремено обрађујући најпогоднију и најширу публику циљних корисника.

Позивамо нове партнере који ће бити наши представници на територији својих градова и обављати активности под брендом „Фире-Пизза“.

Услови под којима се додељује франшиза:

1. Морате нам дати 2% од износа новца који сте успели да прикупите током месеца; пружа паушални допринос. Сваку отворену "Хот Пизза" прати трансфер од 300 000 рубаља.

2. Технолошки контролишемо производњу. Све у нашој компанији је у складу са прописима, стандардом квалитета, технолошком мапом, све даје могућност стварања висококвалитетног производа који има најбоље параметре квалитета, међу свим аналогама доступним на тржишту.

3. Помоћи ћемо вам да регрутујете, што је врло повољно. Од нас ћете моћи добити помоћ у активностима претраживања, регистрацији особља, као и у обуци ваших запослених. Поред тога, у оквиру наше помоћи, моћи ћете да пружите прилику својим запосленима да редовно спроводе обуке уз помоћ наших специјалиста.

4. Примате врхунску маркетиншку подршку у свим фазама интеракције са купцем. Развили смо стандарде, висококвалитетне технологије за спровођење маркетиншких активности, читав сет генерисаних материјала за спровођење рекламних активности.

5. Поред тога, пружамо вам прилику да уз нашу помоћ на најекономичнији начин дизајнирате и планирате просторије. А ми ћемо вам помоћи у изради дизајнерског пројекта, такође ћемо вам пружити прилику да изведете ефикасан изглед. Добићете од нас могућност вршења архитектонског надзора, штавише, он ће се изводити у било којој фази радова, како на спољашњости тако и на унутрашњости.

6. Од нас ћете добити прилику за интеракцију унутар бренда, добивајући висококвалитетну подршку. Поред тога, бићете упознати са нашим стандардима којих се треба континуирано придржавати. Чак ћете од нас добити и специјализовани формат униформе, као и обрасце за њено шивање, поред тога, амбалажу у коју ћете умотати готове производе такође обезбеђују наше снаге.

7. Као део понуде, комуницираћете само са поузданим организацијама, тако да нема прекида, а квалитет увек одговара стандардима наше марке.

8. Уз нашу помоћ такође можете покренути ефикасну услугу доставе. Помоћи ћемо вам да покренете ову документацију под брендом Фире-Пизза. Након плаћања накнада и закључења уговора, добићете везу са нашим јединицама и моћи ћете да вршите сталну испоруку ефикасног типа.

9. Пружићемо пуну квалитетну помоћ у свим фазама пројекта. Чак и ако постоје било каква правна питања, ми ћемо помоћи у њиховом решавању пружањем потребне помоћи.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили