1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Храна crumbs arrow
  3. Франшиза. Цафе crumbs arrow
  4. Франшиза. Ресторан crumbs arrow
  5. Франшиза. Ресторан брзе хране crumbs arrow
  6. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  7. Паушална франшиза crumbs arrow
  8. Франшиза са малим улагањима до 20000 долара crumbs arrow
  9. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  10. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  11. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. ТЕСЛА БУРГЕР

Франшиза. ТЕСЛА БУРГЕР

firstПочетна накнада: 2800 $
moneyПотребна инвестиција: 14000 $
royaltyРоиалти: 3 %
timeПоврат. Број месеци: 10
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 10
calendarГодина оснивања компаније: 2014
calendarГодина почетка франшизних активности: 2014
firstКатегорија: Цафе, Ресторан, Ресторан брзе хране, Породични кафић, Самопослужни кафић, Ресторан и кафић, Ресторан брзе хране, Кафе брзе хране, Улична храна

Бренд Тесла Бургер.

представља највећи ланац хамбургер кафића у Тјумењској регији. Своју активност започели смо давне 2013. године, када смо почели да стварамо пљескавице, а такође смо успоставили испоруку готових производа са периферије села. Систематски смо створили ланац продавница пљескавица и као резултат тога успели смо да постанемо најуспешнији и најпопуларнији играч на пољу хране за висококвалитетно друштво.

Опис наше понуде у оквиру франшизинга.

Наши партнери могу рачунати на висококвалитетну помоћ при одабиру локације за малопродају. Поред тога, са вама ћемо извршити припремне активности технолошког плана, помоћи ћемо вам у изради пројекта дизајна. Такође можете рачунати да ћете од нас добити висококвалитетну марку књига, маркетиншки план који је потпуно спреман за употребу. Добићете и целу листу која ће навести све наше партнере на савезном нивоу. Поред тога, имат ћете несметан приступ нашој власничкој веб локацији и информацијама садржаним у бази података.

Тесла Бургер.

Је луксузна франшиза, ланац луксузних ресторана у којима кувамо укусне пљескавице. Карактеристика ове франшизе је оперативна повраћај уложених финансијских средстава. Ово је изузетно профитабилан пословни пројекат. Радили смо у конкурентном окружењу када је у дворишту била прилично озбиљна криза. Сходно томе, наш концепт има повећану стопу преживљавања и омогућиће вам да га примените са високим степеном ефикасности, чак и ако на тржишту постоји огроман број конкурената.

Наш предлог је да постанете пуноправни партнер бренда Тесла Бургер.

... Површина ваших просторија може бити различита - од 15 до 200 квадратних метара. Све зависи од ваших могућности и преференција. Можете уложити најмање 1 милион рубаља у оптицај на територији Руске Федерације и више. Обезбеђујемо паушални допринос од најмање 200 000 руских рубаља, као и тантијеме од најмање 3% вашег промета или прихода. Период поврата је заиста рекордан - за отприлике 10 месеци можете да надокнадите пројекат. Профитабилност је заиста јединствена - њен проценат је 25 стотина.

Па, шта је наш предлог?

Прво, чим започнете пословни пројекат, добићете следеће алате: потпун и врло детаљан водич који ће вам помоћи да отворите продајно место пљескавица. Такође, од нас ћете добити савете у вези са тим које место је боље изабрати. Моћи ћете да комуницирате са нашим добављачима, који ће вам пружити прилику да имате максималан ниво попуста на купљену опрему, као и намештај; Листа намештаја омогућиће вам да дизајнирате собу у корпоративном стилу. Такође можете рачунати на потпуну листу онога што вам треба, укључујући опрему, намештај. Такође можете рачунати на скице које ћемо вам доставити. Унутрашњост ће такође бити креирана у складу са дизајнерским кодом који су креирали наши високо професионални дизајнери. Нацрт техничког плана такође ће вам бити достављен. Помоћи ћемо у дизајнирању производних површина, пружајући прилику да у потпуности уредимо просторије за особље у складу са потребним захтевима. Поред тога, на располагању вам је потпуно развијен мени, сви потребни рецепти, фотографије које пружају прилику да разумете како то изгледа код нас. Штавише, ми ћемо се прилагодити вашем месту. Ако закључите уговор о франшизи и будете могли у потпуности поновити наш корпоративни идентитет, добићете од нас књигу брендова потпуно спремну за употребу. Ваш менаџерски тим ће похађати мастер курс у Тјумењу и након тога моћи ће у потпуности да копира нашу марку. Ако отворите ресторан, оснивач наше организације ће вам доћи и радити, бити присутан, дати добар савет.

Савезни дистрибутери су наши директни добављачи. Од њих купујемо производе. Истовремено, уопште нема додатних маржи: снаћи ћете се у било ком канцеларијском послу. Успешно радимо у свом послу и можете рачунати на наше квалификације у учионици. Деловали смо у кризи, савладали оштру конкуренцију. Због тога се наша мрежа годишње удвостручује, што је такође врло практично. Искористите ову невероватно корисну апликацију. Такође ћете моћи да приступите цоол месту. Помоћи ћемо вам да направите и одржавате налоге у модерним друштвеним мрежама. Све ово у комплексу ће вам пружити прилику да радите са целим низом ефикасно функционишућих маркетиншких алата, привучете огроман број потрошача и комуницирате са њима, обављајући и поновно оглашавање.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу
arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили