1. Франшизни каталог crumbs arrow
 2. Франшиза. Производња crumbs arrow
 3. Франшиза. Услуге crumbs arrow
 4. Франшиза. Производња crumbs arrow
 5. Франшиза. Штампање crumbs arrow
 6. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
 7. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
 8. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
 9. Франшиза. Нискотарифне франшизе до 2000 долара crumbs arrow
 10. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
 11. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
 12. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Холдинг5 Цомпани

Франшиза. Холдинг5 Цомпани

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 2000 $
royaltyРоиалти: 50 $
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 170
calendarГодина оснивања компаније: 2014
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Производња, Штампање, Мануфацтуринг, Мини производња, Производња малих предузећа, Пословна производња

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

О власнику бренда.

Организација, названа Холдинг5 Цомпани, своју историју прати још од 2009. године, када је основана у граду Санкт Петербургу и почело је прво штампање. После неколико година покренута је производња кертриџа који се користе у разним штампачима. Од тада смо могли да произведемо више од 1 250 000 комада печата, такође марака, штавише, у Русији, па чак и у суседним земљама, коришћена је марка Принт 5, када смо штампали огроман број штампарских производа, na пример, под иарко бранд5 а спроводи сипање велики број штампача које носила Рефуелинг бранд5. Организација је брзо успела да заузме водеће нише на територији Санкт Петербурга, затим читаве Руске Федерације, а затим смо извршили успешно ширење на територији заједнице независних држава.

Почевши од 2014. године, почели смо да продајемо франшизе и, као резултат тога, могли смо да постанемо највећа мрежа која се бави производњом марака, печата, ЕДС, такође у оквиру штампарске делатности на територији Руске Федерације. На залихама имамо више од 170 филијала, што је прилично пуно.

Тренутно приход примаоца франшизе може да варира од почетног износа од 150 000 рубаља месечно до великих бројева, а укупан годишњи промет наше организације током 2020. године могао је да достигне скоро 150 000 000 рубаља.

Франшиза компанија описује концепт активности.

Компанија Холдинг5, која продаје брендове: Принт5, Иарко5, Заправка5, апсолутно је искрена и потпуно транспарентна франшиза. И то нису само речи или маркетиншки трик који људи више не могу сварити. Дајемо пословну гаранцију, а не само обећавамо празне речи, јер имамо најбогатије искуство, велики промет, а такође и добро име.

Током седмогодишњег постојања франшизе компаније Холдинг5, у Руској Федерацији је покренуто више од 170 филијала, које су истовремено потврдиле висок ниво профитабилности, а поред тога и даље дају нашем ексклузивном дистрибутеру прилику да зарадите велику количину средстава до данас.

Имамо уверење да и ви, радећи у оквиру нашег пословног пројекта, имате све шансе за успех, али постоје различите ситуације ако нисте успели да примените овај пословни модел на територији свог града, а статистички показатељи су потврдите да можете рачунати на гаранцију поврата финансијских средстава и до сваке ваше копејке. То нису само речи, као што је горе поменуто, клаузула која је апсолутно званично написана у оквиру споразума. Не ризикујете финансијски купујући франшизу од нас, једноставно зато што вероватно нећете наћи такве услове ни од једног даваоца франшизе, а стално ширење нам је корисно, јер ако стагнирамо, не развијамо се.

Франшизе које се продају под брендом Холдинг5 Цомпани су:

Посао по систему „кључ у руке“ који ће донети максималан ниво прихода и истовремено, поред тога, опрему, маркетиншке активности, потрошни материјал и други потребан материјал, што је врло повољно.

Имаћете приступ опцији брзог покретања када у року од буквално десетодневног периода покренете посао и почнете да примате новац, штавише, то може да се уради и брже, у неким случајевима процес примене може трајати и до 2 недеље.

Процес пословног развоја пратићемо лично, а оснивачи компаније научиће вас производним аспектима, тако да све можете да радите на максималном нивоу професионалности.

Готово одмах добијате поврат, штавише, то се може догодити у року од буквално 2 месеца, али, по правилу, не дуже од 7 месеци.

Можете радити са маргином која се може кретати од 300% до 1000%, што је такође врло згодно.

Постоји целодневна и ефикасна подршка која се спроводи током целе године и стога је врло погодна и практична.

Ако сте у року од месец дана успели да примите мање од 50 000 рубаља у облику прихода од наше франшизе и имате одговарајућу потврду, тада у потпуности гарантујемо повраћај уложених финансијских средстава. Добија се изврсна прилика да одаберете свој пакет, који ће чинити елементе франшизе. Биће могуће бавити се производом марака, печата, користећи марку Принт5, оперативну штампарију под називом Иарко5, помагаћемо у пуњењу горива и поправљању кертриџа, за то ће се користити и марка Рефуелинг5. Штавише, сваки пакет кошта појединачно, па је потребно појаснити ове информације позивањем на нашу презентацију. Можете одабрати пакете који вам се свиђају, као и све комбиновати у један гигантски блок, купујући све заједно по врло конкурентној цени. Плаћате приближно просечне трошкове половног аутомобила произведеног у Руској Федерацији, а можете да подмирите финансирање у износу од 135.000 рубаља, што је невероватно повољно. Ако сте наш партнер, највероватније ћете моћи да приуштите одличне стране аутомобиле након шест месеци рада са нашом организацијом. Желите ли то проверити? Ако не верујете, спремни смо да вас убедимо. Кликните на наранџасто дугме на веб локацији да бисте добили пословни план контактирањем наших менаџера или администрацијом сајта, а ми ћемо вам пружити све релевантне контакте у Русији и моћи ћете у потпуности да се уверите да је франшиза заиста исплати, а власници предузећа ће доказати ову чињеницу да вас у пракси!

Морате обратити пажњу на чињеницу да на територији једног града можете отворити највише 3 предузећа. Обратите пажњу на ово! Треба да пожурите, јер нас други дистрибутер можда већ контактира како би вам пружио прилику за нови, успешан живот.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили