1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Ауто делови crumbs arrow
  4. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  5. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  6. Франшиза. Нискотарифне франшизе до 2000 долара crumbs arrow
  7. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  8. Франшиза. Франшизе са брзим повратом - од 1 месеца до 3 месеца crumbs arrow
  9. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. Радионица емоција

Франшиза. Радионица емоција

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 1400 $
royaltyРоиалти: 41 $
timeПоврат. Број месеци: 3
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 0
calendarГодина оснивања компаније: 2012
calendarГодина почетка франшизних активности: 2012
firstКатегорија: Ауто делови, Продавница ауто делова, Интернет продавница ауто делова, Продавница аутодијелова за стране аутомобиле

Агенција за организацију романтичних догађаја иновација је и једно од најпрофитабилнијих праваца у пословању.

На чему се заснива наш рад:

Радионица позитивних емоција - компанија за дизајн романтичних догађаја. Планирамо и организујемо романтичне датуме, забаве и догађаје за предлоге за брак, планирамо церемоније венчања, осмишљавамо поклоне и изненађења за рођендане, стварамо необична изненађења, са изводима из породилишта, помажући људима да измисле и створе креативна изненађења у Романтиц style, остављајући феноменалне дела у срцима вољених, рођака и пријатеља.

Наш задатак:

Помажемо нашим клијентима да обрадују своје вољене, пружајући им пуно емоција, изражавањем осећања, јачањем односа са вољенима. Тако дајемо велики допринос развоју породичне институције брака у Русији, чинећи наше клијенте најсрећнијим и најрадоснијим.

Волимо оно што радимо, јер смо најбољи у својој области. Да ли и ви желите да радите оно што волите отварањем сопственог посла у новом просперитетном и корисном пољу? Да ли желите да постанете део успешног и креативног тима који развија пословни пројекат романтичних догађаја у вашем региону?

Желимо и пожуримо да вас обрадујемо профитабилном апликацијом, која ће вам бити врло исплатива.

Отварање сопственог посла путем франшизе прилично је исплативо не само финансијски, већ и узимајући у обзир оптимизацију радног времена, уложеног труда и стицања првог прихода. Успех и квалитет леже у чињеници да организација догађаја не предвиђа прелиминарне велике куповине, нема потребе за доступношћу робе и нема смисла куповати скупу опрему. Купцу се унапред наплаћује претплата која је потребна за његов догађај. Стога, пре отварања агенције за догађаје, нема потребе да се креће од нуле уштедом буџетских средстава.

Упркос економском паду у свим индустријама, скоку курса валута и другим невољама, људи воле и желе да донесу срећу својим најмилијима: заказују састанке и излазе, играју венчања, рађају децу. Давање понуда, играње свадби, организовање извода из породилишта су увек тражени.

Сфера организовања различитих романтичних и породичних догађаја и даље је новина и има успеха и потражње. Потреба за романтичним догађајима стално и активно расте.

Још увек нема сличних организација у регионима широм света. 95% људи још увек није свесно постојања и рада евент агенција за планирање романтичних акција, наш задатак је да пружимо људима срећу и позитивне утиске, по могућству пре него што се такмиче компаније. Стратешки је неопходно пратити развој и заузимање стабилних тржишних позиција, радећи ван конкуренције.

Људи се плаћају у новчаном износу не за стварни трошак планираног догађаја, већ за активности, трошкове саме агенције: за изградњу оригиналних планова и сценарија, за квалитет одмора, дакле, маргинални износ догађаја, према минималној процени је 50%.

Ниска цена свих трошкова, висок износ марже и стално растућа потражња природно доприносе брзом повраћају свих трошкова.

Неисцрпан рад агенције на овом пољу делатности, разлога за контактирање може бити много, за рођендане, годишњице, Дан заљубљених, Светски дан жена 8. марта, рођење бебе, предлог за брак и још много тога. ... ... Број догађаја и врста је ограничен само у фантазији.

У сваком послу све зависи од спољних показатеља и фактора, долази до повећања и смањења показатеља, АЛИ. ... ... купци не гледају када се беба роди, када ће бити рођендани, купци одређују време и дан, стога се разлози за наручивање извршавају равномерно, узимајући у обзир разноликост свечаних догађаја.

Да ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили