1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Трговање crumbs arrow
  3. Франшиза. Алатница crumbs arrow
  4. Франшиза. Продавница робе crumbs arrow
  5. Франшиза. За мале градове, мала насеља, мали град crumbs arrow
  6. Франшиза. Колико дуго организација ради: 1 до 3 године crumbs arrow
  7. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  8. Франшиза. Посао са инвестицијама до 75000 УСД crumbs arrow
  9. Франшиза. Роиалти-фрее crumbs arrow
  10. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  11. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. 220 волти

Франшиза. 220 волти

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 61500 $
royaltyРоиалти: 0 $
timeПоврат. Број месеци: 12
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 240
calendarГодина оснивања компаније: 2018
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Алатница, Продавница робе, Продавница електричних алата, Интернет продавница робе, Продавница кинеске робе

За мале градове, мала насеља, мали град
За мале градове, мала насеља, мали град

Кратке информације о даваоцу франшизе.

Компанија 220 Волт је водећи оператер електричних алата и опреме на руском тржишту. Овај бренд обједињује велики број малопродајних продавница, као и највећу интернет продавницу „уради сам“ на локалном тржишту, која испоручује у Заједницу Независних Држава, као и у све регионе Руске Федерације. Данас је "220 волти" пуноправна врста тржишта које својим партнерима пружа висококвалитетне услуге.

Свакодневно огроман број људи бира у корист „220 волти“ када желе да купе грађевину, струју, баштенску опрему, разне врсте електричних алата, резервне делове, потрошни материјал и другу сличну робу. Успели смо да стекнемо поверење јер пружамо услуге на високом нивоу професионалности, а такође смо одговорни и за производе које продајемо, пружајући висококвалитетну робу.

Концепт наше организације:

„220 Волт“ је марка која се испоручује заједно са пакетом пословних решења високе класе готовог узорка, као и најновијим технологијама помоћу којих можете отворити продавницу електричних алата и извршити управљање високом класом, Наравно, све ово је праћено правом на коришћење жига, који веома погодно.

Наши партнери могу да рачунају на одређени број могућности за сарадњу: могуће је отворити сопствену продавницу која ће обављати активности у формату званом стандард, који предвиђа од 50 до 200 квадратних метара, или имате право на отвори продавницу у малом формату, који ће пружити прилику да се рад за подручја од 30 до 50 квадратних метара, поред тога, постоји могућност покретање пицк-уп тачку, где ћете дистрибуирати наређења, такође је могуће да отворите сервисни центар, избор је на вама.

Франшиза под називом "220 волти" пружа вам:

Добро промовисан и популаран заштитни знак, потпуно готова продавница, прилика да привучете специјалисте теренског тима који ће вам прискочити у помоћ и предузети мере када је у питању изградња пословних процеса, ово је група отвореног поља која је увек на спреман.

На располагању вам је тржиште које ће обезбедити више од 7,5 милиона купаца месечно.

План развоја КСК Цоол продавнице.

Сваки од партнера добија од нас индивидуално разрађени пословни план, уз помоћ којег ће бити могуће развити продајно место, штавише, овај план заснивамо на висококвалитетним и временски тестираним алатима са којима ћете радити са запосленима, и обавља промоцију у циљу да привуку велики број потрошача, који ће омогућити да поврати своју инвестицију у најкраћем могућем року и започети генерисање висок ниво прихода који сте сигурно ће се свидети.

Можете рачунати на малу инвестицију, што је такође врло згодно.

Минимално улагање у нашу малу продавницу, која има површину од 30.000 квадратних метара, може бити најмање 2.300.000 руских рубаља.

Добићете висок ниво профита.

Способност остваривања бруто марже веће од 45%, ако говоримо о професионалном инструменту, до 35%; Ако тргујете инструментима за домаћинство, можете рачунати на надокнаду до 65%; Ако тргујете потрошним материјалом, тада је додатак углавном огроман и може износити више од 100% по комаду.

Добијте потпуну и висококвалитетну подршку од нас.

Искусни предузетник ће моћи лако да промовише активности, чак и ако се претходно није бавио трговином на мало, јер ми пружамо помоћ и ваша продавница ће бити што успешнија. Сваки од партнера наше организације има свог личног менаџера, са којим можете одмах да разговарате о свим питањима, као и да размислите о томе који је стратешки план развоја продајне јединице, који је такође врло практичан.

Можете рачунати на помоћ у обуци и сертификацији свих категорија ваших запослених, што је такође врло повољно. Такође ћемо вам пружити ефикасан програм помоћу којег можете значајно побољшати квалификације свог особља.

Складишта и кретање робе.

Научићемо вас да у складиштима држите тачно ону количину ресурса која вам је потребна, стога ће бити могуће избећи превелику залиху, што значи да ће компанија моћи да доминира тржиштем, јер ће потрошити минималну количину ресурса, што ће омогућити испоруку у најкраћем могућем року и уз минималне трошкове. робе до потрошача и направи профит.

Можете рачунати на одложено плаћање, као и преговарати с нама о ексклузивним условима под којима ће се вршити куповина залиха од наше организације, поред тога можете рачунати на тражени асортиман. У оквиру продавница имате прилику да радите са електричним алатима, пнеуматским уређајима, електричном опремом, разним додацима, опремом за заваривање, осталим алатима и врстама опреме који су веома популарни и тражени на тржишту.

Помоћи ћемо вам да анализирате продају и направите побољшања. Специјалисти компаније 220 Волт ће вам помоћи у оптимизацији матрице производа, тако да се формирање вашег асортимана врши на најоптималнији начин. Користећи наше методе, моћи ћете да спроводите аналитику у вези са билансима робе у складишту на месечном нивоу: штавише, биће могуће радити у зависности од марке; групе производа, производи који се продају у оквиру сезонске продаје, као и уопште, моћи ћете да производите аналитику у вези са тим колико сте укупних продаја остварили током месеца.

Бесплатна прилика за повезивање са тачком преузимања.

Због чињенице да вас повезујемо са тачком преузимања, од сваке издате парцеле биће могуће добити одређену суму новца која ће бити пребачена на приходну страну, као и повећати циљани промет тако да продавница има одговарајућа добит, поред тога, можете уз нашу помоћ значајно повећати ниво препознавања утичнице и све то у целини ће утицати на профитабилност vašeg пословног пројекта.

Од нас добијате потпуну и висококвалитетну подршку за оглашавање. Сви рекламни медији, њихови изгледи, спољно оглашавање, дизајн ентеријера, израда плана маркетиншког развоја на индивидуалној основи, као и информативна подршка на веб страници наше организације, све ово биће вам на располагању ако контактирате организацију „220 Волти ".ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили