1. Франшизни каталог crumbs arrow
  2. Франшиза. Ауто crumbs arrow
  3. Франшиза. Ауто сервис crumbs arrow
  4. Франшиза. Франшизе на захтев crumbs arrow
  5. Франшиза. Колико дуго организација ради: 4 до 10 година crumbs arrow
  6. Франшиза. Нема почетног паушалног плаћања crumbs arrow
  7. Јефтина франшиза до 10000 долара crumbs arrow
  8. Франшиза. Продаја франшизе са краљевском лиценцом crumbs arrow
  9. Франшиза. Отплата франшизе од 4 месеца до 1 године crumbs arrow
  10. Франшиза. Потребан: корисник франшизе crumbs arrow
Франшиза. АВТОСЛИВ

Франшиза. АВТОСЛИВ

firstПочетна накнада: 0 $
moneyПотребна инвестиција: 6000 $
royaltyРоиалти: 5 %
timeПоврат. Број месеци: 6
calendarПотребан: Корисник франшизе
homeБрој сопствених одељења: 1
homeБрој франшизних јединица: 78
calendarГодина оснивања компаније: 2011
calendarГодина почетка франшизних активности: 2020
firstКатегорија: Ауто сервис, Сервис теретних аутомобила, Ауто сервис за самопослуживање, Ауто сервис, Поправка аутомобила, Поправка камиона, СТО

Франшизе на захтев
Франшизе на захтев

Скрећемо вам пажњу на интернет франшизу која пружа чак 6 аутомобилских услуга. Пословали ћете у оквиру монопола, а истовремено вам неће бити потребно да одржавате канцеларију и велики број запослених, уз то можете рачунати на примање пасивних прихода и готово у потпуности ћете постићи рентабилност нивоу, исплативши пословни пројекат за само шест месеци. Организације које су већ постале наши ексклузивни дистрибутери добијају висок ниво прихода путем изграђених агентурних мрежа у својим градовима.

АВТОСЛИВ је врхунска јединица која пружа услуге на мрежи за љубитеље аутомобила. Уз помоћ наше услуге можете: извршити издавање ОСАГО полисе, извршити рестаурацију КБМ-а и извршити брзу имплементацију вашег возила Постоји могућност зараде најмање 300 000 рубаља месечно интеракцијом са нашим пословним пројектом. Остварујете висок ниво прихода захваљујући чињеници да продајете висококвалитетне услуге, градите мрежу заступника, а такође обављате директну продају у ауто-салонима. Можете их лако пронаћи, штавише, њихов број ће се непрестано повећавати, па ће и ваш пасивни приход непрестано расти. Сарађујемо са организацијама као што су: Тоцхка Банк, Сбербанк, Росгосстракх, као и са чак 18 других моћних осигуравајућих организација и онлајн партнера широм Руске Федерације. Под својим појасом имамо 9 година успешно завршених радних активности. Опслужујемо 49 градова. Тренутно имамо на располагању 1 70 9 477 задовољних купаца. Имате прилику да добијете ексклузивну франшизу једноставним резервирањем права на спровођење пословног пројекта у вашем граду.

АВТОСЛИВ је ексклузивно право које пружају наши партнери и делује као монопол у целој насељу у којој обављате своје активности. Као део франшизе добићете: потпуно готову и тестирану платформу која пружа услуге на мрежи у износу од 6 комада, уз то можете рачунати на могућност искоришћавања нашег бренда, оглашавања, маркетиншких активности, поред тога, ми ћемо вам пружити јединствену ЦРМ система сопственог развоја, високо-квалитетан онлајн чат, добро развијена и добро функционише Телеграм бот, упутства, техничку помоћ и многе друге предности.

Ово је врло исплативо и пружа вам висок ниво престижа ако постанете наш ексклузивни дистрибутер, јер приликом интеракције са нама можете рачунати на апсолутно јединствени пословни модел, као и на функционисање предузећа у онлајн формату који нема аналоге у Руска Федерација. Само треба да закључите уговор и већ следећег дана бићете директор сопствене информативне компаније која пружа услуге љубитељима аутомобила. Моћи ћете да примате приходе од готово свих корисника у вашем месту, као и од мреже агената, што је врло повољно. Ако сте одлучили у корист АВТОСЛИВ-а, ваш град ће вам платити новац, а сваки потрошач који је платио услугу коју пружа ваша компанија обезбедиће вам одређени проценат новца, што као резултат морате извршити сталне мере за повећање нивоа свести о бренда, такође на сајту на локалитету где послују. Ако се успешно бавите привлачењем агената, можете рачунати на пасивни приход, штавише, не морате чак ни улагати у оглашавање, јер све заинтересоване стране добијају профитабилност од свих врста пружених услуга, једноставно регистрацијом клијената или пласирањем КР плакати на њиховим веб локацијама.

Можете да направите сопствену јединствену агент агент ако се повежете:

1. Аутомобилско пословање, које ће опслуживати аутосервисе, продавнице аутомобила, аутопраонице, које се баве чишћењем возила;

2. Агенти за осигурање, специјализована продавница, штампање докумената и друге врсте пословних активности;

3. Таксисти, кауч кромпир, студенти у разним образовним институцијама;

4. Сви људи који желе да добију финансијска средства радећи на даљину.

Предности које имате ако комуницирате са нама: можете зарадити на протоку возила постављањем транспарената на аутопутевима и радом са КР плакатима код куће. Можете се оглашавати на Интернету и на платформама друштвених медија. Имате прилику да проширите пословање на целој локацији у којој живите и радите, користећи било који уређај, па чак и у свом дому. Имате прилику да се бавите готово било којом врстом посла, укључујући и прехрамбене продавнице, само треба да поставите плакате који ће бити испоручени са специјализованим КР кодом. Ни на који начин нећете моћи да банкротирате када примените нашу франшизу или одете у минус, што се не може рећи о традиционалном послу препуном ризика. Ми смо временски тестиран, одговоран партнер који ће вам помоћи да успоставите сопствено предузеће за сервис аутомобила на мрежи и још више.ФотографијеДа ли вам се свидела ова понуда?


Поделите са пријатељима или сачувајте адресу ове странице за себеМоји лични подаци

Ову реченицу можете означити сликом и написати било какве личне белешке. Поновним притиском на слику уклања се ознака.
star
Фаворитима
heart
волим
postpone
Гледај касније
question
Дубиозан
heart_no
не свиђа ми се

Ликови су отишли: 500
ok Сачувај белешку
Премиум приступ за 30 дана Можете купити премиум приступ да видите шта други корисници мисле о овом огласу


Поређење франшиза

add Додајте ову франшизу за поређење


Желите да контактирате власника?

photo
Текст поруке*

Ликови су отишли: 500
email Напиши писмо


Жалите се на оглас

Порука администрацији странице*

Ликови су отишли: 500
ok Уложите жалбу


Јесте ли раније гледали

arrow left Назад
Ако видите грешку у писању, кликните овде да бисте је исправили